Nejste přihlášen/a.
Nevím jak to úplně definovat, zkrátka na některých lidech poznám, že mají vážnou i třeba ještě skrytou nemoc. Vycítil jsem takto u kolegy rakovinu ještě než mu ji potvrdili lékaři. A zjistil jsem, že vážné nemoci vidím i u jiných lidí. Jiný kolega byl překvapen, když jsem mu řekl, že trpí vážnou chronickou nemocí, divil se jak to vím, jak jsem to poznal, nechápal to, že jsem to vycítil. Poznáte někdo také vážně nemocné lidi od pohledu? Tím myslím i lidi na kterých to není evidentně vidět jako chemoterapie bez vlasů atd.
Vycítit asi ne. Žádnou auru nevidím, osud nepředpovídám, ale jsou určité znaky charakteristické pro určité nemoci. Tam si tipnu a většinou se trefím. Ten základ mám z knížek spíš populárně vědeckých typu Michio Kushi - Orientální diagnostika, Kurt Tepperwein - Nemoci vyčtené z tváře, Mir. Hrabica - Co nám tělo říká, atd... Mám výhodu, že mám nějaké ty základy anatomie a fyziologie z VŠ a trochu natrénováno vnímání z grafologie. A knihovnu ze zdravovědnou tematikou.
Měl byste to rozvíjet. Tam jsou úžasné ty souvislosti. Celostní medicina. Najít si někoho fakt dobrého, kdo se tím zabývá, diagnostikou i terapií. Znám jeden případ, kdy lékař si takového člověka bral k pacientům. Je to ale víc, jak 30 let. Ani dnes ty podmínky u nás pro tyto lidi nejsou.
To byla lehká nadsázka, kterou jsem chtěla říct, že nemám nic nadpřirozeného. Jen cit, intuici, nějaké znalosti a kombinační schopnosti. Možná byste u sebe objevil více. Třeba schopnost vyhledávat GPZ /geopatogenní zóny/., kdyby Vás vedl někdo, kdo se tím zabývá. Ten cit se dá rozvíjet. Byla by škoda to zahodit. Těch lidí, co to tak mají, je velmi málo a často jsou vyhledáváni. Zkuste si přečíst něco z radiestezie. Taková úvodní brožurka Czeslaw Spichalski: Radiestezie v domě a na zahradě. Mladý věk /?/ a vyšší vzdělání/?/ jsou výhodou. Ale ideální by bylo spojit to se zdravotnictvím. Z jakého okresu jste?
Myslím, že to vzácný dar, a také byste jej měl rozvíjet. Má jej málokdo.
Číst knihy na toto téma, vzdělávat se /psychologie, zdravotnictví - všeobecný rozhled/, pracovat na sobě, najít si svého učitele - guru. Brát všechno vážně, nesklouznout k šarlatánství. Možná byste v sobě objevil v schopnosti vidět auru člověka.
Dnešní doba nepřeje k takovýmto metodám, znalostem, tedy se tímto zabývat v ústraní a moc se s tím nechlubit, být pokorný a vděčný.
Jsou lidé, kteří tyto schopnosti nepochopí, zavrhují a mohou znepříjemnit život.
Srovnat si všechno v sobě a chtít pomoci lidem, tyto dary by měly být využívány nezištně, ale jak víme, člověk musí někde bydlet a žít.
Pokud byste opravdu chtěl pomáhat lidem a mít úspěch v časném rozpoznání vážných nemocí, nebuďte na to sám.
Stránek na internetu je více než dost, sám si najdete, já třeba občas nakouknu sem:
Čím víc budete na toto téma číst, tím víc zjistíte, že platí - Vím, že nic nevím.
Ale jsou to věci zajímavé, mnoha směry.
Podle hesel na netu + OL a okolí: Senzibil /ang. psychic/, psychotronik, psychokinetické schopnosti.Třeba tam u Vás Zdeněk Říha. Přišla bych, jako klient. Dala bych s ním řeč. A co by poradil, jestli a jak využít této schopnosti.
Další tip: RNDr Jarmila Riegerová, OL, Chválkovice. Zabývá se Reiki i jako instruktor, čili pracuje s energií těla.
Napište jí, to co jste napsal sem. jarmilariegerova@seznam.cz Uvidíme, jak zareaguje. To jsou totiž věci mezi nebem a zemí, které by ji měly zaujmout. Navíc by se v tom mohla orienovat a třeba Vás někam posunout.
Možná to nějak souvisí, hledal jsem to i na netu, ale přesně tohle tam není. Stalo se mi vícekrát, (před pár lety, cca 3 roky)že při již téměř usnutí, počátku nevědomí a tvrdého spánku jsem procitl s pocitem, že je někdo v místnosti a otevřel oči, opravdu jsem viděl tmavou postavu v pohybu i té téměř tmě,která po nějakých asi sekundě, dvou zmizela nebo se mě dokonale vzbudil mozek i když oči viděli, nevím. Všechno co čtu na netu, tak lidé vidí postavy apod. se zavřenýma očima nebo na nich jako by sedí a nemůžou s jakoukoliv částí těla pohnout- spánková patalýza, ale tohle u mě nebyla. Před asi 25ti lety jsem byl opakovaně náměsíčný v tom smyslu, že jsem se např. ve dvě hodiny v noci vstal jako do práce ráno, koukal na hodiny a viděl čas na vstávání i když jsem viděl že jsou dvě ráno, oblékl se, posnídal a šel na bus na zastávku, tam jsem čekal asi 10minut, nevím a pak jsem úplně procitl a zjistil, že ve skutečnosti je před třetí hodinou ranní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.