Nejste přihlášen/a.
Tohle chodí po netu. Chvíli jsem uvažovala že to dám do "zasmějme se", ale nějak se mi smát nechce.
Tak babko, když to vezmeme od začátku - Stanjura elektrikář? On je (možná nedostudoval, nejspíš to tak bude) absolvent gymnázia a chodil na elektrofakultu, obor PC. To není zcela elektrikář, že? V politice funguje přes dvanáct let. Černochová - magistra. Langšádlová - V letech 2008–2010 absolvovala magisterské studium politologie a politika v mezinárodních vztazích na Vysoké škole mezi/... v Praze. V roce 2007 ukončila kurz MBA Basics na Business School Netherland/International, organizovaný ve spolupráci s britskou International Management Centres Association.
Dalo by se pokračovat. Sice je nepokládám za nějakou extra výhru, ale že vy se snížíte k takové srač..e, to bych nečekala.
Na mě jednou vyběhla Langšádlová v mekáči z toalety a až jsem se jí lekla, myslela jsem, že je to hajzlbába. Ta je tak hloupá, že žádné tituly a studia to nezachránily.
U Stanjury se zeptejte Opaváků, co tam dělal, než se dostal do sněmovny.
Babkazov to tady dobře umístila, není to ani k smíchu, spíš k pláči.
To je ta změna k lepšímu. Už v tom pěkně brusleji, to co mlátili o hlavu Babišovi, dělají sami taky, ono to totiž v situaci s covidem jinak nejde.
nu, že vystartují tradiční obhajovatelé komunistů a levice není nic zvláštního, ale chtělo by si to vymyslet něco nového, soudruzi
Když se podíváme, kdo nám rozkazuje z Brusele - vidíme, že je to úplně v pořádku.
Prostě na Západě začali s inkluzí dřív, ale už je doháníme ..
nechte si ty narážky na komunisty. Můj tatínek byl živnostník a celá rodina jsme měli narýsovaný život podle nich. Chtěli po tátovi, ať podepíše, neztratil čest a důstojnost. Celý život trpěl a rodina s ním.
Nikdy nikdo z naší rodiny v KSČ nebyl. Tak si nechte svoje kecy.
Nebudu chválit, co si pochvalu nezaslouží, ať je pravicový, nebo levicový.
U loutek na vzdělání přece nezáleží. Jen špagátek musí být pevný. Stačí se podívat na US prezidenta. I Caligula udělal senátorem svého koně.
Nevím, jak to souvísí s (anti)komunismem. Že msm tlačí "antibrusel = komunismus"? Viz zloděj křičící chyťte zloděje.
Tabletko. Není to o straně, je to o lidech. Takový režisér Svěrák v jednom medailonku prohlásil, že do KSČ se dávali poctiví lidé. Nevím zda hájil sebe, protože byl taky členem. Znám takové kteří dnes prohlašuji, že v KSČ nebyli. Ovšem zapomněli, že se tam cpali a soudruzi je mezi sebe nepustili. Věděli proč. No někteří kteří tam byli si dnes myjí hlavu, jen aby si udrželi koryto. Kdyby to bylo nutné vylili by si na hlavu třeba kýbl sraček. No někteří se tam dostali a kvůli korytu se zase překabátili. Viz Kubera. Dlouhý seznam by to byl. Nehledej stranu. Hledej člověka. Přemýšlej. Pokud na to máš.
Něco jako Milan Kondr, bývalý pražský primátor. Třikrát se doprošoval, ale soudruzi ho nevzali. Jednak byl momentálně přibržděný, druhak v ČPD Polovodiče splnit poměr dělník/škrabák byl dost problém. No a po filcáku s něj byl kariérní antikomunista. Primátor a chtěl si prosadit i emeritního senátora ..
babkazov - tak já jsem dnes zasmála. Když si představím splnění úkolu. Citelně se ochladilo.
" Když by bylo (očkování) povinné, tak budu první, který se tady připoutá od pasu nahoru nahý před tady touto sněmovnou a nepustí sem ministra.”
čerpáno zde: paralelne.cz/...
Musím si to ujasnit, Hejkale. Takže pokud se někdo dlouhodobě prezentuje jako zastánce "starých časů" a výrazný odpůrce všeho jen náznakem pravicového a v tomto duchu diskutuje, je třeba s ním zacházet jako v Americe s černochem, tedy předstírat, že je bílý jako sníh a jediné, co je možné je s ním souhlasit, protože připomenutí, že inklinuje k jiné ideologii, ve státě pořád povolené a dokonce donedávna přežívající i v parlamentu rovná se urážka? Tak jo, jak si přeješ. Je to jako Kotel, vox populi, ale s náhubkem. Snad jsi na sebe pyšný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.