Nejste přihlášen/a.
Jak vidno, Vaše nabídka v otázce Kam na Silvestra, nezabrala. Asi nebylo nic. Jdete na to špatně. Pořad Chcete mě? patřil vždycky panu Srstkovi. A přijímali tam zvířátka, ne staré a ošklivé /jak sama píšete/ ženské. Pěkného pejska si rádo vezme hodně lidí. Starou a ošklivou ženskou je málokdo.
Asi na Vás dolehla samota. Nemáte partnera? Nemáte žádné děti? Nemáte přátele, příbuzné? V tom případě se nedivím, že se Vám stýská. Ale netlačte na pilu. Hledat můžete, ale ne tak, aby to bylo přímo okatě vidět, že "chcete." A udají se i ošklivé. To byste koukala, jaké nevěsty jsem už za život viděla! A vdaly se. Navíc, každá žena by se měla umět udělat hezkou, přitažlivou a příjemnou, i když jí třeba nebylo té krásy dáno do vínku až tolik. A vylepšit se.
Pokud snad nejste po svém okolí profláknutá nějakými nepěknými vlastnostmi, uvidíte, že příští Silvestr už bude veselejší. Nemusíte hned hledat partnera, stačí několik dobrých přítelkyň a můžete slavit s nimi.
Stačím si sama. Dnes jdu na výšlap přes lesy, sama. Vyčistím si hlavu. Včera jsem hodně flámovala. Míchala jsem džus - višeň, meruňka a pomeranč. Alkohol ale žádný. Proto je mi dneska fajn a už se těším do přírody. Udělejte to stejně, procházka a provětrání je vždycky moc prima. Hezký rok 2022 . Jaga.
Vaše tvrzení o sobě, že jste ve 44 letech stará mě uráží. Co jsem tedy podle Vás já? V únoru mi bude 67. To bych podle Vás musela být PRASTARÁ.
Tak vypadá to že paní nikoho nesehnala...a novoroční sex taky neproběhl.
1.Ledna 2022 ve 2.29 si vlastně podává inzerát na seznámení možná by to chtělo foto.
Přeju at je ten rok v hledání známosti lepší
Já novoroční sex taky neměl a nijak mě to nechybí . To není o sexu, ale o tom, že je psychycky labilní a dlouhodobě nespokojená sama se sebou a s okolím. Bez zájmů a motivace (troska).
Tak ten sex byl samozřejmě obrazně pro spetření tématu.Já už spal ve 22 jak nemluvně
Ale na druhou stranu bych si nedovolil o někom napsat koho neznám že je psychicky labilní bez zájmu a motivace a je TROSKA.Ale asi ji znáte osobně v tom případě to beru Divil byste se kolik lidí je samo ne vlastní vinou a má z toho psychické problémy,
Nedivil. Mám takového otce, ale má alespoň zájem. Paní má nezájem z minulé diskuze, přitom stále má potřebu sem psát a čeká na zázrak, ale nedělá pro to nic. Dotaz na chtění a první benefit, že je ošklivá = psychycky labilní.
To už není jen o samotě!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.