Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chcete mě

Od: ann* odpovědí: 20 změna:
Nechcete mě? Mě nikdo nechce ☹ Stará 44, ošklivá

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Jak vidno, Vaše nabídka v otázce Kam na Silvestra, nezabrala. Asi nebylo nic. Jdete na to špatně. Pořad Chcete mě? patřil vždycky panu Srstkovi. A přijímali tam zvířátka, ne staré a ošklivé /jak sama píšete/ ženské. Pěkného pejska si rádo vezme hodně lidí. Starou a ošklivou ženskou je málokdo. *smich*

Asi na Vás dolehla samota. Nemáte partnera? Nemáte žádné děti? Nemáte přátele, příbuzné? V tom případě se nedivím, že se Vám stýská. Ale netlačte na pilu. Hledat můžete, ale ne tak, aby to bylo přímo okatě vidět, že "chcete." A udají se i ošklivé. To byste koukala, jaké nevěsty jsem už za život viděla! A vdaly se. ;) Navíc, každá žena by se měla umět udělat hezkou, přitažlivou a příjemnou, i když jí třeba nebylo té krásy dáno do vínku až tolik. A vylepšit se.

Pokud snad nejste po svém okolí profláknutá nějakými nepěknými vlastnostmi, uvidíte, že příští Silvestr už bude veselejší. Nemusíte hned hledat partnera, stačí několik dobrých přítelkyň a můžete slavit s nimi.

Stačím si sama. Dnes jdu na výšlap přes lesy, sama. Vyčistím si hlavu. Včera jsem hodně flámovala. Míchala jsem džus - višeň, meruňka a pomeranč. *smich* Alkohol ale žádný. Proto je mi dneska fajn a už se těším do přírody. Udělejte to stejně, procházka a provětrání je vždycky moc prima. Hezký rok 2022 . Jaga.

Vaše tvrzení o sobě, že jste ve 44 letech stará mě uráží. Co jsem tedy podle Vás já? V únoru mi bude 67. To bych podle Vás musela být PRASTARÁ. *smich*

Co jsem tedy podle Vás já? V únoru mi bude 67.
Štramanda s humorem *smich*

hodnocení

3x

poradte.cz/...

V žádném případě nechci. Lístotivá a s nulovým sebevědomím.

poradte.cz/...

hodnocení

3x
Zoufalý pokus, to se nemáte ani trochu ráda? Jsem sama už několik let, nemam žádnou rodinu,nikomu bych se takhle nevnucovala, v anoce jsem trávila sama a slavnostně. Hezky jsem si prostředí, navarila. Bez dárků se obejdu. Během roku se rozhodne nenudim, denně mám teplé jidlo, které si uvařím, hodně čtu, denně na nachodím pár km, v létě jezdim na hory a k moři.
A vážená, je mi 76, vy jste o hodně mladší a můžete ještě hodně dokázat!

hodnocení

2x

Kolik šampusu jsi vypila? ;)

jmenoboli
To se dobře rýmuje

Kolik šampusu jsi vypila, že se cítíš, jak ošklivá kobyla.

Tohle je rým *frajer*

hodnocení

1x

Tak vypadá to že paní nikoho nesehnala...a novoroční sex taky neproběhl.

1.Ledna 2022 ve 2.29 si vlastně podává inzerát na seznámení možná by to chtělo foto.

Přeju at je ten rok v hledání známosti lepší

Já novoroční sex taky neměl a nijak mě to nechybí :-D. To není o sexu, ale o tom, že je psychycky labilní a dlouhodobě nespokojená sama se sebou a s okolím. Bez zájmů a motivace (troska).

Tak ten sex byl samozřejmě obrazně pro spetření tématu.Já už spal ve 22 jak nemluvně

Ale na druhou stranu bych si nedovolil o někom napsat koho neznám že je psychicky labilní bez zájmu a motivace a je TROSKA.Ale asi ji znáte osobně v tom případě to beru Divil byste se kolik lidí je samo ne vlastní vinou a má z toho psychické problémy,

Nedivil. Mám takového otce, ale má alespoň zájem. Paní má nezájem z minulé diskuze, přitom stále má potřebu sem psát a čeká na zázrak, ale nedělá pro to nic. Dotaz na chtění a první benefit, že je ošklivá = psychycky labilní.

To už není jen o samotě!

joudic*
nevite, co je dobre :-D je to holt trochu o nervy, ale kdyz se to da jakz takz ukocirovat, odmenou je vzdy garantovana sranda v posteli

joudic*
hodnocení

1x
mela jste si udelat login a urcite by radcove nasli ;):-D

hodnocení

1x
Chtělo to fotku a bydliště třeba by se nákej opilej sexuální maniak našel *smich*

guma
hodnocení

1x

Chceme tě všichni. Odkud jseš?

hodnocení

0x

Já jsem mladý,krásný a chci tě

pb®
Ještě jste zapomněl nadstandardně zaopatřený do konce života.

guma
hodnocení

0x

Stále od rána čekám, že se ozveš. Moc se mi líbíš.

hodnocení

0x
Jste krásná, chybí vám sebevědomí.A ty vlasy trochu zkrátit a ubrat na líčení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]