Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznali jste Maroše Kramára?

Od: liska5 odpovědí: 7 změna:

Ten účes ho tak změnil.. No, nevím, nevím.*alene*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

1x
na nem jde neco zmenit? Prototyp nesympatickeho cloveka, vubec nevim kde se tu vzal, a koho oprasoval, ze ma takovou tlacenku, asi Obzinovou, ta by k nemu sedela :-D
liska5
hodnocení

Tlačenku nepotřeboval, je z významného slovenského hereckého rodu.

hodnocení

0x

Kde? Já ho viděla nedavno v nějakém časopise, no dvěma slovy z mladíka do dědka*smich*

Asi v TV, ne? Dnes kolem devítky tam byly Zázraky přírody. Jen jsem prošel kolem, žádnou změnu jsem nezaznamenal...

To mi bylo jasné, ale já se na Zázraky nedívám:)

No shodil háro, viděla jsem ho na drna.

ltz
hodnocení

0x
Nelíbí se mi bez těch vlasů. Co by jiní v jeho věku za takove vlasy dali. A on se udělá na plesku. Ale asi se mu to líbí.

hodnocení

0x

Dámy (ltz?), tak jste mne vyprovokovaly a věnoval jsem tomu pozornost. Za mě dobrý. (Asi proto, že jsem plešatý..*smich*)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]