Nejste přihlášen/a.
Nevíte co je se Suzymon? Nějak se mi zdá, že tu nebyla strašně dlouho. Snad není nemocná?
Jéžiš, Boba, já jsem vůbec Tvou otázku neviděla, a dneska mne na ni upozornila "kapkanaděje", které tímto samozřejmě děkuji. Jsem v pořádku, chodím sem každý den, ale někdy nenajdu nic, na co bych chtěla nějak reagovat. Tak si jenom něco přečtu a neúčastním se. Jsi moc hodná, že sis vzpomněla, a abych pravdu řekla, tak od roku 2011, kdy jsem se poprvé do této poradny přihlásila, jsi první, která si na mne tímto způsobem vzpomněla.
Jednou, to jsem tady nebyla skoro rok, protože jsem dělala tu mozaiku na baráku, si na mne nikdo nevzpomněl a nikomu jsem nechyběla.
Vlastně jednomu člověku snad ano, ale pak jsem četla reakce těch ostatních, a ty byly ve smyslu tom, že ať prý si sem kde chci, že nikomu nechybím, jelikož prý jsem jedovatá baba.
No a to mne tenkrát docela pobavilo.
Takže jsi mi udělala radost, že pro Tebe tou jedovatou babou asi nebudu a moc Ti děkuji. Měj se moc hezky teď a po celou dobu příští, a ať se Ti všechno daří. Suzy.
Ahoj Suzy, nějak mi to unikalo, že jsi tady někdy pře svátky nahlídla / tykání příjímám /. Jsem opravdu upřímně ráda, že jsi v pořádku a přeji do Nového roku vše nej nej, zdraví především
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.