Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Suzymon chybí

Od: boba® odpovědí: 6 změna:

Nevíte co je se Suzymon? Nějak se mi zdá, že tu nebyla strašně dlouho. Snad není nemocná?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

0x

Byla tu přítomna 30.12.

hodnocení

Díky, tak to mi uniklo:)

hodnocení

0x
Zkus kliknout na Nick hledaného registrovaného uživatele.
Po zvětšení se dozvíš více o uživateli ...
Suzymon chybí

hodnocení

0x

Jéžiš, Boba, já jsem vůbec Tvou otázku neviděla, a dneska mne na ni upozornila "kapkanaděje", které tímto samozřejmě děkuji. Jsem v pořádku, chodím sem každý den, ale někdy nenajdu nic, na co bych chtěla nějak reagovat. ;) Tak si jenom něco přečtu a neúčastním se. Jsi moc hodná, že sis vzpomněla, a abych pravdu řekla, tak od roku 2011, kdy jsem se poprvé do této poradny přihlásila, jsi první, která si na mne tímto způsobem vzpomněla. :) Jednou, to jsem tady nebyla skoro rok, protože jsem dělala tu mozaiku na baráku, si na mne nikdo nevzpomněl a nikomu jsem nechyběla. :-D Vlastně jednomu člověku snad ano, ale pak jsem četla reakce těch ostatních, a ty byly ve smyslu tom, že ať prý si sem kde chci, že nikomu nechybím, jelikož prý jsem jedovatá baba. *smich* No a to mne tenkrát docela pobavilo.

Takže jsi mi udělala radost, že pro Tebe tou jedovatou babou asi nebudu a moc Ti děkuji. Měj se moc hezky teď a po celou dobu příští, a ať se Ti všechno daří. Suzy.

hodnocení

Ahoj Suzy, nějak mi to unikalo, že jsi tady někdy pře svátky nahlídla / tykání příjímám /. Jsem opravdu upřímně ráda, že jsi v pořádku a přeji do Nového roku vše nej nej, zdraví především*zdravi**srdce*

Suzymon...já jsem se ptala ak jste dělala tu chaloupku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]