Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jedné paní v mém okolí se začaly dít velice ošklivé věci v tomto směru a potřebovala by vyhledat opravdu schopného excorcistu.Moc rád by jsem ji pomohl.Poradí mi prosím někdo, na koho by bylo nejlepší se obrátit?
Na Moravě P. Pavel Havlát dc-vranov.cz/...
Místní kontakt vám dá diecéze, pokud tam exorcistu mají. Katolické info a první pomoc v různých jazycích:
Mému známému pomohla 21x opakovaná recitace Mahákarunikáčitta (Nílakantha) dháraní, která je velmi populární v mahájanovém buddhismu. Slovenský překlad celé sútry:
Je tam nepřesný přepis sanskrtu dháraní, což je častý problém mahájanových překladů do čínštiny. Obsáhlé en info:
Exorcismus se provádí v mnoha dalších tradicích.
Může to být i dlouhodobá, finančně náročná záležitost s nezaručeným výsledkem. Ve hře je mnoho faktorů.
100% úspěšnost je iluze. Příklady negativních faktorů:
- oběť nechce spolupracovat, tj. dodržovat pokyny (jako u lékaře)
- oběť nedokáže spolupracovat - příliš silné negativní působení
- opakované negativní působení (velmi vzácně)
- komerční exorcista nechce přijít o klienta
Člověk většinou věří v neexistenci něčeho... dokud se s tím nesetká. Setkání s tímto jevem není žádoucí, ale může někoho "probrat".
Dnes ČR Zlín uvedl pořad věnovaný tématu. Nevěřil jsem vlastním uším, že lze něco takového vůbec odvysílat v Českém rozhlase, ale není na mně, abych posuzoval, ale odpověděl na dotaz. Podotýkám, že kdo chce poslouchat, jen na vlastní nebezpečí. mujrozhlas.cz/...
Dobrý rozhovor s užitečnými informacemi, samozřejmě jen zcela ůvodního rázu vzhledem k délce pořadu. Nic nebezpečného se tam nepropaguje, naopak varuje před vyvoláváním duchů a magií. Pan Drábek a spol. mají výsledky. V ČRo trochu nečekané téma, ale už bylo v ČT (ve zrušeném pořadu Pološero) atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.