Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najít schopného excorcistu?

Od: olin* odpovědí: 16 změna:

Dobrý den, jedné paní v mém okolí se začaly dít velice ošklivé věci v tomto směru a potřebovala by vyhledat opravdu schopného excorcistu.Moc rád by jsem ji pomohl.Poradí mi prosím někdo, na koho by bylo nejlepší se obrátit?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michalverner
01.03.22 17:50
hodnocení

3x
Bohnice

ex
hodnocení

1x

Na Moravě P. Pavel Havlát dc-vranov.cz/...
Místní kontakt vám dá diecéze, pokud tam exorcistu mají. Katolické info a první pomoc v různých jazycích:

exorcismus.org/...

Mému známému pomohla 21x opakovaná recitace Mahákarunikáčitta (Nílakantha) dháraní, která je velmi populární v mahájanovém buddhismu. Slovenský překlad celé sútry:

csdharmablog.blogspot.com/...

Je tam nepřesný přepis sanskrtu dháraní, což je častý problém mahájanových překladů do čínštiny. Obsáhlé en info:

en.wikipedia.org/...

Exorcismus se provádí v mnoha dalších tradicích.

Může to být i dlouhodobá, finančně náročná záležitost s nezaručeným výsledkem. Ve hře je mnoho faktorů.

Může to být i dlouhodobá, finančně náročná záležitost s nezaručeným výsledkem.
*smich*

iti

100% úspěšnost je iluze. Příklady negativních faktorů:

- oběť nechce spolupracovat, tj. dodržovat pokyny (jako u lékaře)
- oběť nedokáže spolupracovat - příliš silné negativní působení
- opakované negativní působení (velmi vzácně)
- komerční exorcista nechce přijít o klienta

jak jsem starý, tak jsem blbý, já měl za to že to fungovalo ve středověku a ve filmech

jirik50 ještě v bájích a pověstech v knížkách

iti

Člověk většinou věří v neexistenci něčeho... dokud se s tím nesetká. Setkání s tímto jevem není žádoucí, ale může někoho "probrat".

Pro někoho je střetnutí s čímsi neznámým jasný důkaz nadpřirozena, duchů, Boha a já nevím čeho ještě.
Pro jiného to je důvod k zamyšlení a ke snaze přijít věci na kloub.
iti

Exorcista jako první krok testuje přirozenou příčinu a medicínského pacienta odesílá k lékaři. To je vidět i v některých filmech o exorcismu.

hodnocení

1x

Pokiaľ hľadáte takého človeka,tak musíte navštíviť diecézu príslušnej cirkvi. Pán farár vás navedie.

hodnocení

0x

Při požadavku na exocisty se mi vybaví film Scary Movie.

01.03.22 15:28

:-D

re4zon
hodnocení

0x
A jestlipak vite, co je reverzni exorcismus?

rajskyprotlak
hodnocení

0x

Dnes ČR Zlín uvedl pořad věnovaný tématu. Nevěřil jsem vlastním uším, že lze něco takového vůbec odvysílat v Českém rozhlase, ale není na mně, abych posuzoval, ale odpověděl na dotaz. Podotýkám, že kdo chce poslouchat, jen na vlastní nebezpečí. mujrozhlas.cz/...

iti

Dobrý rozhovor s užitečnými informacemi, samozřejmě jen zcela ůvodního rázu vzhledem k délce pořadu. Nic nebezpečného se tam nepropaguje, naopak varuje před vyvoláváním duchů a magií. Pan Drábek a spol. mají výsledky. V ČRo trochu nečekané téma, ale už bylo v ČT (ve zrušeném pořadu Pološero) atd.

hodnocení

0x

Každý biskup je z podstaty svěcení exorcista, ne každý se tomu ale věnuje osobně - některé diezéce mají pro tyto účely zkušené a pověřené kněze. Zeptejte se na faře ve svém bydlišti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]