Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemá někdo český návod?

Od: 2874® odpovědí: 10 změna:

Ahoj všem,sháníme český návod na tento šlapací stroj. Pomůže prosím někdo? viz foto

díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jaký máš? : odkaz

hodnocení

1x

Ne, ten návod k tomuto šlapacímu stroji, můžete mít evidentně jenom Vy.

Já mám podezření, že si z nás tazatel udělal srandu, a tím "šlapacím strojem" myslí to dítě ve vodě, které "šlape vodu" v tom bazénu. :-D On se totiž už vůbec neozval, a odpovědi ho evidentně nezajímají.

29.12.21 10:42
hodnocení

liska5

Zmáčkněte Procházet - vyberte foto - potvrďte dole Vložit

hodnocení

0x

Stále hledám to foto, že bych poradil a ono stále NIC.žel křišťálová koule se zrovna včera pokazila !

hodnocení

0x

Šlapacím strojem myslíte rotoped?

hodnocení

0x

Mám doma šlapací šicí stroj a k tomu nikdy žádnej návod nebyl. Ani českej, ani německej.

Asi to bude tím, že lidi více chápali princip funkce.:-D

Dnes je návod i na štětku od záchodu.

farm
hodnocení

0x

Šicí stroj? Podobné to bude se stroji Singer, Minerva Bobin,...Krásně se na nich vypracovávají např. klopy - kam se hrabe elektrika.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]