Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , potřebuji poradit skrz covid-19 vyšel mi pozitivní PCR test a měl bych mít 14 denní karanténu , mamka si dělala taky PCR test a vyšel ji negativní takže má jen 7 denní karanténu kdybych si udělal teď test a byl by negativní skončila by mi karanténa dříve? předem děkuji za odpovědi
Ahoj, já ti na to odpovím. Vys*** se na karanténu. Když ti budou volat tak jim řekni že nesouhlasíš s kupní smlouvou a oni to sami zavěsí. I kdyby ti do telefonu řekli že ti nařizují karanténu tak jim to zavěš nebo jim řekni at to udělaji tak jak je to právně v pořádku - tj. písemným dopisem, jinak je jakákoliv karanténa neplatná. Oni ti to nepošlou protože ví že páchaji zločin, kterje funguje na strachu a nepochopení jak tohle funguje. A kdyby ti to poslali, můžeš se obrátit na soud, podat na ně trestní oznámení za omezování osobní svobody a na nich bude aby ti dokázali že jsi byl infekční. A to PCR testem nedokážou.
Ale na tvojí původní otázku - ne, nezkrátíš s tím karanténu protože ta je neplatná.
Navíc "měl bych mít" neznamená "má"...
max... našel bych nezaujatého doktora, který bude dávat vakcínu jen papírově a látku bude píchat jinam. To, že to píchne nebo nepíchne není veřejné, ale v ordinaci a klidně bez sestry.
Není to málo, Bělorusko? Co třeba na Sibiř? Tam nejenže je nikdo neoočkuje, ale ještě všechny viry pěkně vymrznou. Tedy mně říct děti, že "my tě pošlem do Běloruska", zmlátila bych je, i když jsou skoro dvoumetrový
max - co s očkováním nad 60 let? Prej je to protiústavní, ale co dělat když by nebylo nebo bude? Soudy pracují pomalu... jen pro představu případ z německa - rodiče odmítli naočkovat děti, dali to k soudu a když tomu dítěti bylo asi 30 let tak soud rozhodl v jejich neprospěch s t ím že se můžou odvolit zaplatit si právníka...
...podle mě povinné očkování bude a je jedno zda zákonně nebo nezákonně. Otázka je zda se začneme chvoat jako lidi a nebo jako něčí majetek... Vykašlete se na zákony. Vyrostli jste na této zemi bez jakýchkoliv podmínek bez omezení, bez práv. To vám dal úřad kterej se vás snaží přesvědčit že je to pro vaše dobrio a aže je to spravedlivé...
...já nepochybuju o tom že zde bude válka mezi lidmi a roboty, akorát to nebude vypadat tak jak nás krmí halywood. I Čapkovi by spadla čelist, kdyby teď žil... Grafen prochází díky své velikosti do mozku a tam postupně nahrazuje mozkové bunky a vytváří svojí vlastní neurální sít napojenou na vzdálený počítač (a najednou to 5G začíná do sebe zapadat) - proto má tolik lidí neurální syndromy... takže jednou se ti natečkování vzbudí a zjistí že už to nejsou lidé ale výtvor korporátních firem... jejich mozek, kterej je reprezentoval jako lidské bytosti zmizel... už je to jen biologická schránka jako železo, kydex, plast,...
To je martyrium. Negativni testy musi byt alespon podle nasi zkusenosti 2.
Syn, ve skole pozitivni PCR, 6 dalsich deti kvuli nemu v karantene. Nam se ty vysledky zdaly jako blbost, tak sme ho vzali na dalsi PCR a ten byl samozrejme negativni. Po telefonatu na hygienu a detske doktorce domluveno, ze ma jit 5. az 7. den znovu na PCR (pry v takovem pripade standardni postup) a pokud opet negativni, tak ze teda jako ze OK, ze se izolace ukoncuje a ze muze do skoly. Dalsi PCR samozrejme take negativni, tak piseme ucitelce, ze syna posilame zpet do skoly. Ta trochu brblala, ale dobry. Syn byl nakonec zpet ve skole o dva dni driv nez ti, co kvuli tomu take museli do karanteny...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.