Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V kolik mám jet domů

Od: frantavolejnik odpovědí: 11 změna:
Jsem na návštěvě a nevím v kolik mám jet domů buď v 11:19, ale to je celkem brzo pak v 12:31 a nebo v 13:19
zámek
hejkal uzavřel tuto otázku

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Času dost. Já jel na kafe 19,12,2014 k jedné kočce. Už jsem tam zůstal do roku 2017, potom jsme se odstěhovali na barák...*smich*

nov

A ani jste se tehdy nemusel ptát zde na Poraďte, že? *smich*

hodnocení

3x

Hodně docela normálních otázek a odpovědí se tu smázne.Hodně jich čeká na schválení.A tahle stupidita se tu objeví.

Ale abych poradil a k něčemu to bylo..doporuřuji odjezd v 23.59 hod.

Nebojte, však on to někdo zarazí. Je to otázka času. ;)

hodnocení

2x
Záleží jestli tě zvali na oběd. Jestli ne, tak před, jestli jo, tak po. To jsou dneska zase otázky *smich*

max*
hodnocení

2x
Ja jsem strycek Hugo a budu u vas bydlet.

hodnocení

0x

Pokud o Vaší přítomnost hostitel nestojí, tak jeďte v 11:19 a raději odejděte z návštěvy hned teď (9:29) a počkejte na nádraží. V opačném případě se zdržte do zítřka. *zed*

kolemjdouci
hodnocení

0x
Jeď až ve 14:08.

max*
hodnocení

0x
Jel bych az zitra, po snidani. Hehe

zor
hodnocení

0x
Kolik je ti, v kolik musis být doma, jak to máš daleko domu, jedeš vlakem, nebo jdeš pěšky? Co je to za návštěva?

hodnocení

0x

Návětěva smrdí po hodině, maximálně po dvou. Jestli jsi tam od rána, tak jsi měl být pryč už v deset.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]