Nejste přihlášen/a.
zdravím maminka je očkovana vakcinou Johnson & Johnson bylo ji řečeno praktikem i přišla SMS ohledně poslujcí davky chtěla by očkovaná zase Johnson & Johnson vím ,že bylo shváleno dvoudavkové shéma této vakciny má s tim někdo zkušenost ,že chtěl načkovat stejnou vakcinou?
kvůli použite technologii vakciny a vedlejší účinky zvladala (to je spíš na okraj )
spíš mě zajíma jestli s tím má někdo zkušenost
Johnsonem se stále očkuje. Astru už stáhli, poté co se u ní prokázalo u vakcinovaných tvoření krevních sraženin. Tohle není dezinformace ani výmysl, sám výrobce Astry to přiznal, ale tuším tuším další zaříznutou poradnu.
Budou jí cpát Pfizera, to se vsaďte. Chtít stejnou vakcínu má určitě právo, je to i logické, než práskat jedno přes druhé, ale otázka je, jestli uspěje. Myslím, že jí řeknou, že tenhle druh nemají a buď mít už ani nebudou (takže hurá Pfizer) anebo mít budou, ale musí si počkat. My jsme se sestrou rodičům nařídily, že mají stůj co stůj trvat na stejné vakcíně. Mají Modernu a naštěstí ji opět dostali. Nežádoucí reakce neměli kromě bolestí žádné, ani po jednom z píchanců. Tak snad se už nic nevyvrbí, moc doufám.
Koukám co Čech, to odborník na vakcinaci. Neexistuje důvod, proč by vadilo být z vektorové covid-vakcíny přeočkován mRNA typem covid-vakcíny. Každému doporučuji, když má nějaké pochybnosti, ať se informuje u svého lékaře a nikoliv na diskusních forech či sociálních sítích, které jsou zamořeny nesmysly (kterým bohužel mnozí důvěřivci věří).
Doktoři. Cháchá Obvoďáci jsou zaujatí, ti vám odkývou všechno, i naprostý nesmysl - jen abyste se nechal očkovat. A nejlépe přímo u nich, mají za to úplatek od státu ve výši 380,- K za jednu injekci. To je dobrý kšeft.
Rozhodně se nepovažuji za odborníka na očkování, jen mi přijde logické pokračovat v očkování stejnou vakcínou, jakou jsem začala. Vám ne?
Doba se mění, děcka poroučejí rodičům, hmmm
My jsme se sestrou rodičům nařídily, že mají stůj co stůj trvat na stejné vakcíně
Pokud nevěříte lékařům, opatrujte si své zdraví podle léčitelů, nebo podle rad na internetu, to je vaše volba. Každý je strůjcem svého štěstí. Hledat selskou logiku v tak složitém oboru jako je medicína je nesmysl, laik nemá sebemenší šanci se v tom alespoň rámcově zorientovat. Kdyby medicína byla logická jako třeba počítače, tak už jsme dnes možná nesmrtelní
RS je autoimunitní nemoc a tam je potřeba konzultace s doktorem. S imunologem, nikoli s praktikem. Vzrůstající protilátky mít nemůžete, to je nesmysl. Pfizer žádné neurologické problémy nezpůsobuje, nešiřte nesmysly, nebo dejte odkaz na relevantní informace. Vaše doktorka má zvláštní názory, tohle kdyby mi řekl praktik, tak si hledám jiného.
Pokud se nepletu, většinou se dělá jen levnější test na IgG protilátky, ty vzrostou jen po prodělání nemoci a vy píšete, že jste se nenakazila. Pokud vám protilátky skutečně vzrostly a nebyla jste nemocná (nemoc nepropukla), musely vám narůst pouze IgA protilátky. Pokud vám narostly i IgM, pak jste se nakazila a prodělala covid. Vám dělali test na všechny 3 protilátky?
Gratuluji, jste superčlověk. Musíte se přihlásit na nějaký výzkum, tam vám odeberou krev, kostní dřeň, napíchají do vás nějaké dryjáky a budou vás študovat. No a to by v tom byl čert, abychom nezjistili, jak to ta vaše superimunita dělá a pak vyrobili nějakou supervakcínu pro nás obyčejné smrtelníky.
Ale já píšu o době po tom, co jste prodělala covid. Po prodělaném covidu jste získala protilátky IgG (ty se vždy vytvoří). Vy tvrdíte, že jste se již podruhé nenakazila a přesto vám tyto protilátky vzrostly. To dost dobře není možné, jelikož tento typ protilátek se tvoří (nebo narůstá jejich koncentrace) pouze po prodělání covidu. Takže když vám tyto protilátky po prvním covidu znovu vzrostly, musela jste se infikovat podruhé, ale možná jste si toho nevšimla, protože jste měla bezpříznakový průběh.
upřesnění
Takže když vám tyto protilátky vytvořené při prvním covidu znovu vzrostly, musela jste se infikovat podruhé, ale možná jste si toho nevšimla, protože jste měla bezpříznakový průběh.
Někteří odborníci, což já tedy nejsem doporučují mix vakcín kvůli údajné vyšší a delší účinnosti. Pokud ale vaše matka má nějaký relevantní důvod (vlastně ani nemusí být relevantní, stačí, že je její) k tomu, aby trvala na Johnsonovi, nejspíš se jí to podaří někde u praktika. V očkovacím centru nejspíš ne.
Mám 3x Pfizer. Všecho v pohodě, jen trošku spavější jsem byla. Kdyby to šlo, tak bych tu třetí nebo už i druhou brala jiný druh. Logicky mi vychází, že by kombinace byla účinnější. Když jsem to řekla /u té třetí dávky/ doktorovi, tak se mnou souhlasil! Jsem 70+ . Covid jsem neprodělala, i když chodím mezi lidi.
Je pravdou, že na každou vakcínu tělo reaguje trochu jinak a vytváří si mírně odlišnou imunitu, nicméně ta imunita v čase klesá a když jdete na posilující dávku, imunita se vám obnoví, ale podle nové vakcíny. Musela byste dostat dva typy vakcíny v krátkém časovém rozmezí, aby toto tvrzení platilo.
Vzhledem k tomu, že k přeočkování jsou u nás aktulně schválené jen mRNA vakcíny, jsou veškeré úvahy a debaty zbytečné.
Každý kdo obdržel emailem pozvánku k registraci na přeočkování si v emailu od ministerstva zdravotnictví může přečíst následující:
Jakou očkovací látkou se přeočkovává?
Aktuálně schválené látky k přeočkování jsou tzv. mRNA očkovací látky (Spikevax / Moderna, Comirnaty / Pfizer), a to i pro osoby původně očkované jinou očkovací látkou.
Pán ,,zero,, chceli ste irelevantné dôkazy o vedľajších účinkoch vakcín Pfizer,tak tu je oficiálny dokument,ktorý museli zverejniť na príkaz amerického súdu. Samozrejme je v angličtine a v PDF. Je to len prvá časť,budú časom aj ostatné.
Kdo neumí anglicky, tak jsem vybral náhodný text, nechtělo se mi to číst celé: (pardon za případný chybný překlad)
1. Hned na začátek bych uvedl, že asi nesmíme být informování o ničem :D Únor 2021
- Informace obsažené v tomto dokumentu jsou chráněné a důvěrné. Jakékoli zveřejnění, reprodukce, distribuci nebo jiné šíření těchto informací mimo společnost Pfizer, její přidružené společnosti, její držitele licence, popř Regulační agentury jsou přísně zakázány. Pokud nebude písemně dohodnuto jinak, přijetím popř prohlížením těchto materiálů souhlasíte s tím, že budete takové informace držet v tajnosti a nebudete je sdělovat ostatním (kromě případů, kdy to vyžadují platné zákony), ani je používat k neoprávněným účelům.
2. U 75 ze 101 lidí po dvou dávkách vakcíny proti Covidu19 byly tyto problémy: vedlo to k k hospitalizaci, invaliditě, následky života ohrožující nebo smrt. Žádný ze 75 případů nemohl být považován za VAED/VAERD (VAED je zdravotní problém spojen s vakcínou nebo respiračním problémem a vakcíny, mohu-li to tak přeložit). Sledování bude pokračovat (to zní jako bychom byli pokusní králíci :D)
3. Vakcínu považují za neúčinnou, pokud plně očkovaný člověk po splnění všech kritérií (tzn. uplyne předepsaná doba od poslední dávky atp.) bude pozitivní na covid 19.
4.
- Důležité identifikované riziko: Anafylaxe
- Důležité potencionální riziko: Nemoci spojené s očkováním + nemoci spojené s vakcínou + respirační problém spojen s vakcínou
- Chybějící informace: Účinnost vakcíny. Použití v těhotenství a při kojení. Použití u pediatrických jedinců mladších 12 let.
5. Nevím, celkově tam píšou, že nic neví a jen pozorují a zapisují data. Spíš je divné, že to co nám tlačí do hlavy nějací rádoby odoborníci jako Kubek nebo Flégr přes TV, nesouhlasí s tím, co vydá třeba Pfizer...
"Chybějící informace: Účinnost vakcíny. Použití v těhotenství a při kojení."
Strana 274, odstavec 5
Očkovaným matkám se rodí děti bez zubu, vlasů, ani chodit a mluvit neumí...,..
Bez imuniti, pomočují se atd..
A nemůže být i tohle desinformační? Mám v rodině a okolí plno lidí, co mají dvě nebo tři dávky a normálně fungují. Znám jen jednu paní, co byla po druhé dávce v nemocnici. Ta je ale často marod.
007, nedivím se, že naletíš hoaxům, protože ten odkaz je oficiální od Pfizeru. Je tam zkrátka málo informací na to, abychom mohli něco soudit. Ty kdos to poslal, až budeš mít nějaké další info, hoď to sem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.