Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
vůbec ničeho se neboj, vůbec nic se nezmění :D Taky jsem si před 18. narozeninami myslel, jaká to bude konečně obrovská změna, ale reálně se nezměnilo vůbec nic. Jediné, co stojí za řeč je, že pár dnů po narozkách jsem udělal zkoušky v autoškole, takže jsem mohl jezdil autem... Vše ostatní zůstalo při starém
Trestní odpovědnosti. Už můžeš jít sedět. Rodiče za tebe nemají odpovědnost.
Já byl vpohodě. Pro mě se nic neměnilo. Jen vím, co ten zlom obsahuje.
Cennější, než věci, jsou zážitky, vztahy, rodina, děti, přátelé, zájmy ... Pokud to jde, vydělej si na brigádách a cestuj. To Tě obohatí, a zážitky Ti nikdo nevezme. Snaž se žít zdravě, abys nebyl závislý na lécích a doktorech. O tom si něco přečti. A nauč se odpouštět. Když máš s někým konflikt, uvědom si, že ho tvarovala úplně jiná rodina, jiné prostředí, že má jiné geny i zkušenosti. A pokud si vybíráš partnerku, vypozoruj, jak se u nich doma k sobě chovají. Existují varovné signály.
A hlavně trapasy ber s humorem! A usmívej se, někdy bude hůř...
Pokud to není slohovka, tak gratuluji k osmnáctinám!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.