Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám říct svému kámošovi, že ho miluju

Od: viki* odpovědí: 5 změna:
Ahoj, už nějaký ten pátek se známe s Karlem(nejlepší kámoš),,známe se 5let a nevím, jak mu to mám říct. Už druhým rokem ho miluji, ale bojím se mu to říct. Je to pro mě zvláštní a nevím, co s tím dělat.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sice nevím, jestli jsi kluk nebo holka, ale každopádně nic neuspěchej. Bylo by škoda zničit hezké přátelství. Mohlo by ho to vylekat a stáhl by se.

hodnocení

0x

Myslím, že kdyby Karel Tvé city opětoval, za těch 5 let by to už určitě dal najevo. Asi Tě nemiluje, jsi pro něj jen dobrá kamarádka. Nedělej s tím nic, aby ses neztrapnila. Za tak dlouhou dobu už by bylo jasno, kdyby něco. ;) Jaga.

Nebo kamarád

liska5
hodnocení

0x

Tohle mu neříkej! *alene* Pokud o Tebe nestojí, začne se Ti vyhýbat a můžeš ho jako kámoše ztratit.

Představ si to opačně, že Ti některý kolega najednou sdělí, že Tě miluje. Je to třeba kámoš, ale Tebe nepřitahuje. Jak budeš reagovat?!? Že někoho miluji, to mu mohu říct, až budu 100% cítit, že on to chce slyšet. Jestli se znáte léta a z něj podobný cit nevyzařuje, tak si to nech pro sebe.

mai
hodnocení

0x
Kdyby i on cítil to samé, už by jste byli spolu. No, asi by ti odpověděl, že tě rád má, ale jako kamarádku. Hodně by tě to zklamalo a cítila nebo cítil by si se před ním potom divné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]