Nejste přihlášen/a.
Ahojky tak začina novi tyden a ja prichazim s novimy skusenostmi praci stale nenachazim teda tu poctivou.porad se opakuji ti stejni lidi jako pan Malec z informservisu nebo panKovař.slovenska agenturaMax, a nove letaky pro fodbalovi tym už znam konecne i jmeno Menchestr United.je zvlastni ze jsem odepsala na 5 inzeratu a prisli me stejne nabidky a le od jinych lidi uplne do detajlu stejny ale kazdy mel jinou cenu,ale moc si povidat nechteji když jsem jim napsala že už jsem pred mesicem odpovedela na jejich inzerat ale nekomu jinymu a ze jsem poslala penize a nic neprislo tak už se svami nebavi.docela by me zajimalo kdo je jejich zamestnavatel.no a potrebovala bych nekde zverejnit jejich nabitku ,ktera me prisla postou teda maji tam desny sumi ale když jsem to navrhla te pani ktera me to poslala tak už semnou nekomunikuje navrhla jsem ji ze by bylo dobre to dat na nejake stranky aby to byo dostupne pro vsechny.už jsem to tu nekde psala.abych se neopakovala.ja zase tolik nerozumim pocitaci a neco vkladat na stranky neumim mužu vam jen vitisknout tu stranku a odeslat v mejlu ale to by musel udelat muž to taky neovladam.proste musime donich aby dostali za viučenou ale jak jsem koukala na ty inzeraty jejich tam moc>.tak zatim doufam ze me poradite pa sona
Vůbec, ale vůbec vám nerozumím. A to jsem pečlivě dočetla do konce a zamyslela se hluboce. I kdybych nabízela práci, na takovouhle hrůzu bych nikdy nereagovala.
Fakt hrůůůzu! Kapku nad sebou popřemýšlejte a popracujte na sobě.
PS: doufám, že jsem to pochopila správně, že hledáte práci. Nebo něco jiného?
Vážená "so" alias "kata", pokud neumíte zformulovat ani psanou otázku, těžko si zde najdete rozumnou práci. Buď se naučte psát česky, nebo pište rusky, ale - prosím - někam jinam. Pokud nestíháte přemýšlet nad psaním, protože píšete i jinde, raději pište jenom jinde, tady opravdu nemá nikdo náladu luštit Vaše nesmysly. Děkuji!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.