Nejste přihlášen/a.
Já v tom nevidím problém. I neočkovaní jsi jdou pro rohlíky do obchodu, tak i do pizerie pro zboží. Proč by je neobsloužili? Nebo vy si tam chodíte posedět s nimi?
nick nejsou náhodou ti kamarádi v Polsku taky antivaxeři a popírači?
Pokud by nebyli, tak pak by se nad tím i dalo zamyslet, takhle jsou to jenom další nesmysly určité skupinky lidí.
Někdo napíše normální reklamu na svůj podnik s nadhledem. Co na tom?
Leda fakt, že né všichni jsou chápaví a né všichni jsou inteligentní. Někteří jsou tak oblblí, že se u nich vytrácí smysl normálního života a nepochopí, co je normální (žijou v kleci).
Za poslední týden jsem to měl na hubě v kuse asi 5 minut.
Přes nos jsem to neměl nikdy za celou dobu kovidu. Né, že bych protestoval, ale špatně dýchat při rychlé chůzi a mlžit brýle nechci.
nick6377: noví a noví nakažení se berou v naprosté většině od nemocných očkovaných, kteří nákazu roznášejí, neboť se netestují a nevědí o ní. Anebo o ní i vědí, ale chodí mezi lidi i s rýmou a kašlem, protože můžou. A to chodí do práce, do restaurace, do klubů, do kin a divadel, do bazénů a saun, do fitness, děti do kroužků, do družin... a dál mě to nebaví vypisovat.
Některé nákazy jsou i od neočkovaných, během té krátké doby, než si zjistí pozitivní test. Ale ti kromě práce v podstatě nechodí nikam. A v případě kontaktu s nakaženým nemůžou ani do té práce.
Tak, a můžete se se mnou začít hádat, že ta horda nových nakažených každý den je kvůli neočko. Hrrr do mě!
Gumídku, vaše zvýrazněná teorie, že pravidelným očkováním na Covid vznikne rezistence, jak na antibiotika, odporuje principu očkování! Někdo chodí na vakcíny proti chřipce každý rok, a tady to asi taky tak dopadne.
Antibiotika imunitě pomohou, vlastně ji nepřírodně nahradí, když tělo bakteriální infekci nezvládá. Očkování má naučit tělo, aby infekci samo zvládlo. ATB jsou na bakterie, ale covid jsou viry. Na ty ATB nezabíraj, tam si musí hlavně tělo samo poradit, i když jsou antivirotika, jen ten virus stále mutuje, tak často nestíhaj zacílit.
Ano, často dávají při covidu v nemocnici ATB. To proto, že v oslabeném těle se snadno přidá bakteriální infekce. Ty bakterie tam máme, ale v míře, co tělo udrží na uzdě svou imunitou. Teď je ale imunita oslabena bojem s covidem... Snad jsem to napsala pochopitelně.
Jinak na těch dveřích u pizzerky mi to příjde vtipné. Kdo nechce, ať tam nechodí!
Aja, vždyť ministr Válek věří Moravanům, Slezanům a Čechům, že se budou chovat zodpovědně. Komu by měl věřit jinému? A probudí se ze sna s rukou v nočníku
Jinak to od něho považuji za nezodpovědné přenesení viny na občany.
jako že lidi jsou idioti, co revoltují proti nemoci a proto za to může jakákoliv vláda? No to je logika
Nejde o revoltu proti nemoci, ale proti protiprávním, nefunkčním, a často i likvidačním opatřením zneužívaným k nastolování totality po vzoru Číny.
Kamarád z Hongkongu: Jojo, utahujou srouby zhusta salamovou metodou. Tady uz se musime registrovat tou sledovaci aplikaci skoro vsude. Jinak pokuta cca 15 000 Kc.
Naopak kamarád ze zlého Běloruska: ...Jinak je to velice příjemná země, kovidofašismus zde vůbec není, prezident Lukašenko zakázal nejen vnucování vakcinace, ale i vnucování nošení náhubků.
Nikdo netuší, co očkovaní dělá s imunitou a nebo fakt, že očkovaní se chovají více svobodně a nedodržují opatření.
Ale tohle je spíš na základě hoaxů. Tomu ani já nevěřím, že by očkovaný člověk více nakažoval.
Spíš pravidelným (roční, půlroční přeočko) očkováním vznikne rezistence a látky budou muset být více "brutální". Stejně tak, jako dnes některá antibiotika nefungují.
Pravda se ukáže vždy. Ať je jakákoliv. Vždy to tak bylo se vším. Ukázání pravdy bylo a je jen vždy otázkou času. Ale nikdy se v historii ani nikde jinde nestalo, že by se neukázala nikdy. Pravda se vždy ukazuje
Pravdu píšou vítězové, sdělil někdo učený. Vy napíšete něco, co nedoložíte a nikde to nezaznělo.
Bavíme se o Vašem nepodloženém tvrzení" "že se nemoc šíří nejvíc očkováním"
Jednoduše, páč nic jiného lepšího ještě nikdo nenašel.
Nebo snad o něčem víte? A teď Vy, odpovíte mi na dotaz, co jsem položil včera?
Zdravím. Ale ona společnost už dávno není rozdělená na očkované a neočkované, ale na zdravé a testované. Ti (my) zdraví jsou v nemilosti, protože nepřinášejí zainteresovaným zisky; ti, co těmto bohatnout umožňují, budou ve své "sladké blaženosti" udržovaní co nejdéle. Ale jednoho dne i oni prozřou. Ale jak se pak ty "chemické koktejly" z těla odstraní, půjde-li to vůbec, dnes nikdo asi ani neví. Navíc o to vůbec nejde, zdá se, že? Ida
antivaxer je podle mne jiné označení odpůrců vakcinace. Nikoliv, zdali je či není...to co mnozí píšou.
Pro mne je to stejné jestliže mne nazvete antivaxerem nebo hlupákem pro mne je to stejně urážlivé. Navíc to ani nevystihuje podstatu proč se tem který člověk nechce nechat očkovat proti covidu. Nebojím se říci že většina z nás co se nechceme nechat očkovat proti covidu, jdeme a necháme se např v případě prošlého očkování proti tetanu opět naočkovat!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.