Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu si natáhnout nohy?

Od: groot* odpovědí: 13 změna:
Mohu si natáhnout ve vlaku nohy na sedačku v botech?
zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku
Souhlasím s dragoncz®

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

22.12.21 14:42
hodnocení

8x

Troll?

id
hodnocení

8x

ANO, můžete. Napřed si zakoupíte minimálně dvě jízdenky na dvě obsazená sedadla a při výstupu si zaplatíte u provodčího čištění vagónu. Částka se platí za celý vagón, nepřepočítává se na jednotlivá sedadla.

Železniční přepravní řád přesně uvádí pokutu za znečištění a teoreticky ji můžeš dostat i za to, že postavíš na sedačku kufr který stál na peroně v louží. Dezinfekci celého vagónu bys platil jen v případě že bys vagon zeblil nebo tam souložil kvůli znečištění tělesnými tekutinami.
A vzkaz pro tazatele. Nohy v botách si dej doma v obýváku na stůl a máma ti s pár fackama vysvětlí že se to ve slušné společnosti nesluší.

hodnocení

4x

Pane, buď Vám nebylo shůry dáno, nebo se neumíte chovat. Jak by se Vám líbilo, kdyby k Vám přišla návštěva, sedla si do křesla a hodila nohy s botami na protější gauč?

My Češi jsme často čuňata, nezlobte se, ale už jsem to vypozorovala. Doma se přezujeme, uklidíme, vyluxujeme...ale někde jinde je to lidem jedno. A klidně dělají nepořádek. Však on to NĚKDO uklidí. Dal byste si doma obutá kopyta do křesla? Těžko, že? Ale ve vlaku to nevadí, co? Pak si tam sice někdo sedne, ale mně už to bude jedno.*bzum*

Buď se zujte, pokud máte čisté nohy i ponožky a pokud proti Vám nikdo nesedí. *smich* Nebo zůstaňte v botách, což je nejrozumnější řešení a strčte nohy pod sedadlo. Jezdím vlakem hrozně ráda, párkrát jsem jela až do Popradu, ale celou cestu jsem vydržela obutá. Vydržíte taky.

1. ledna jdu sama na vlastní novoroční výšlap, je to asi 17 km. Pokud mě potom pozvete k Vám na čaj, po té cestě přes lesy, potoky a pastviny si u Vás ráda sednu a hodím své pohorky do Vašeho křesla. Co Vy na to? :-D Jaga.

hodnocení

3x

Ne, nejste doma.

hodnocení

3x

To teda nemůžete. Doma bych vás taky hnala.

hodnocení

3x

Ani bez bot, kdo to má čuchat? *smich*

qqr
hodnocení

3x
Vy víte, že nemůžete, ale stejně se ptate. Ale jestli fakt nevíte, tak nemůžete. Nikomu se přece nechce sedat na zapatlanou sedačku od nějakých bot. Ani vám by se to nelíbilo.

hodnocení

2x

Nevím jak dnešní vlaky, ale před 15ti lety v kupé čd normálně šlo sedadlo sklopit nahoru a pod sedadlem byla tyč. Na tu jsem si dal nohy a nešpinil tu roztrhanou nožem koženku :-D

liska5
hodnocení

1x

Bez bot, čisté ponožky a sám v kupé. Jinak ne.

hodnocení

0x
Pokud Vám nevadí, že to dělají jen cuňata a nepřizpůsobiví,tak ano.

hodnocení

0x

Pouze, pokud si pred tim vyslapl hovno. Jinak to je houby frajerina.

hodnocení

0x
Vem si že by k tobě přišla navštěva a v botech by ti hodila svoje nohy na stúl nebo sedačku líbilo by se ti to?
Asi ne no a tak nák to máš i stim vlakem
A todle základní slušné chování by měl pochopit i jedinec co má IQ lehce nad bublající rašelinou *smich*

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]