Nejste přihlášen/a.
ANO, můžete. Napřed si zakoupíte minimálně dvě jízdenky na dvě obsazená sedadla a při výstupu si zaplatíte u provodčího čištění vagónu. Částka se platí za celý vagón, nepřepočítává se na jednotlivá sedadla.
Pane, buď Vám nebylo shůry dáno, nebo se neumíte chovat. Jak by se Vám líbilo, kdyby k Vám přišla návštěva, sedla si do křesla a hodila nohy s botami na protější gauč?
My Češi jsme často čuňata, nezlobte se, ale už jsem to vypozorovala. Doma se přezujeme, uklidíme, vyluxujeme...ale někde jinde je to lidem jedno. A klidně dělají nepořádek. Však on to NĚKDO uklidí. Dal byste si doma obutá kopyta do křesla? Těžko, že? Ale ve vlaku to nevadí, co? Pak si tam sice někdo sedne, ale mně už to bude jedno.
Buď se zujte, pokud máte čisté nohy i ponožky a pokud proti Vám nikdo nesedí. Nebo zůstaňte v botách, což je nejrozumnější řešení a strčte nohy pod sedadlo. Jezdím vlakem hrozně ráda, párkrát jsem jela až do Popradu, ale celou cestu jsem vydržela obutá. Vydržíte taky.
1. ledna jdu sama na vlastní novoroční výšlap, je to asi 17 km. Pokud mě potom pozvete k Vám na čaj, po té cestě přes lesy, potoky a pastviny si u Vás ráda sednu a hodím své pohorky do Vašeho křesla. Co Vy na to? Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.