Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte bramborovou pizzu?

Od: id odpovědí: 7 změna:

Ahoj kuchtíci. Asi jsem objevila Ameriku, vy to určitě znáte, ale podělím se s vámi.

Dnes jsem skončila s cukrovím v upiplané kuchyni :-D a ještě zbývalo udělat večeři. Vzpomněla jsem si na nevyzkoušený, rychlý, uložený recept. Nemá to chybu, zkuste a pochutnejte si jako my. primainspirace.cz/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

0x

Vůbec recept neznám a děkuji za tip, určitě vyzkouším! *palec2*

id
Vyzkoušejte!
id
hodnocení

id - to je divné, že vaše odpověď pod "ID" nezmodrala, že jo? Nezmodrala neboť to se jen vy za mne vydáváte, mám vás jak stín za sebou. A jelikož na 99% vím kdo jste, nemám daleko od toho zveřejnit vaše nicky a udělat vám ostudu. Kéž bychom alespoň měli stejný názor na život, na odpovědi, ale vy jste můj pravý opak.

liska5
hodnocení

0x

Neuvedli to koření na pizzu. Aspoň oregáno, bazalku, trochu česneku,... do toho kečupu.

id
hodnocení

Dala jsem přímo koření na pizzu + přilepšila vlastními bylinkami.

max*
hodnocení

0x
Jeste bych ty platky brambor osusil, delame to vzdy pri pred pecenim nebo grilovanim. Koreni muze byt i tymian.
K pepri pridavam vzdy trichu kari, zvysuje to jeho ucinnost. Pro nebojacne dat chilli.
A bude tech 10 minut na 200 stupnu vazne stacit? Klasickou pizzu delam na 250 a to 12 minut.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]