Nejste přihlášen/a.
Hezký večer,
doma teď máme trochu rozepře. Studuju VŠ, učím se na státnice, momentálně jsem doma. Mám brigádu, na ní si vydělám něco málo nad sedm tisíc za měsíc. Sestra, která už s námi nebydlí, si k Vánocům přála poukázku do obchodu, mám pro ni poukázku v hodnotě 500.
Mamka mi ale před pár dny řekla, že jí poukázka za 500 přijde málo, ať tu poukázku koupím ještě jednu. Tak se ptám vás - přijde vám dárek k Vánocům za 500 od studenta málo, nebo akorát?
Děkuju za reakce
Je to v pohodě
Zatím studujete a nemáte velké příjmy. Až jednou dostudujete a budete pracovat, můžete sestře dát dražší dárek, pokud se spolu máte rády.
Prozatím to opravdu stačí vzhledem k Vašim příjmům.
Divím se matce. Místo aby byla ráda, že jste sestře vybrala dárek podle jejího přání, tak do toho "ryje." Není to od ní pěkné. Ať tedy dá Vaší sestře o to víc sama a nekazí Vám předvánoční náladu. Hezké svátky. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.