Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mne,kolik výstižných názvu je pro opilý ( á )-Například:na šrot,najebaný,pod obraz atd.!
Na plech, v libu, konečná, má desku, je v tom,
doplněno 17.05.10 13:18:oprava - v limbu,
doplněno 17.05.10 13:32:má naváto
... má ho jak vidle; ... je narvaný jak Derviš; ... má pěkného draka ( je pořádně ožralý ); ... má dráčka ( má takovou příjemnou opičku ); ... je na ohrabek; ... už dorazil na konečnou; ... je narvaný jak dělo; ... je ožralý jak hovado; ... glgá jak o závod; ... ztratil klapku; ... pije jak velbloud; ... opice je vedle něho jako zfalšovaná atrapa; ... a zase té opici nedal šanci vyhrát; ... pije jak duha; ... to je ale šikovný ochmelka; ... je zavíněný jak sud; ... táhne z něho jak z bečky; ... s němým by si dobře rozuměl; ... už v tom zase kličkuje; ... má nablikané v očích; ... nasává jak hovnocuc; ... nasává jak pijavica; ... je sťatý jak jabloň; ... je hotový, jak dva hotoví dohromady; ... už vůbec nemluví, ale velice dobře usrkává; ... čumí jak puk; ... je ožralý jak Mongol; ... je tak narvaný, že už vidí jenom stereo; ... září jak lampión; ... usmívá se jak Měsíček na nebi; ... zas je nejlepší hasič z dědiny ... a další
... a jak se opilí hlásí o další "pohonné hmoty"?
... ožerme mě; ... mám žízeň, že nedopluju ani na zem; ... ulej koňovi; ... su rozeschlý jak bečka; ... ááááá ... že mně nenaleješ ještě jednu; ... rád bych si dal ještě jednu, ale doma mně to zakázali; ... ulej mně ještě jednoho "špunta" ... a další
... ááááááá ... ještě jeden pijanův inzerát:
Prodám vysavač,
... přestal jsem vysávat,
... začal jsem ... nasááááááávat!
marenka,
... tu knížku jsem vůbec nikdy neviděl, ... ale měl jsem možnost nějakou dobu "vegetovat" ... nejenom na jižní Moravě ( a sem-tam i mezi vinnými sklepy ), .. ale také kolem Karlových Varů ( v celkem dobře zásobené "pivní oblasti" ) , ... ale zejména na východním Slovensku ( tam je možné se napít snad všeho, co jenom trochu teče
) ... a ty "perly" si člověk docela dobře pamatuje, zejména, když právě pití není moje hobby ...
!
Fakt jsem tu knížku ani neviděl, ... ale je jasné, že ty "perly" ( ze života ) někdo šikovný dal na papír ( "uložil"do knihy ) ... pro další generace !
A to je moc dobře ...
...!
marenka, přeji příjemný den ... ...
...!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.