Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mne,kolik výstižných názvu je pro opilý ( á )-Například:na šrot,najebaný,pod obraz atd.!
0x
Na plech, v libu, konečná, má desku, je v tom,
doplněno 17.05.10 13:18:oprava - v limbu,
doplněno 17.05.10 13:32:má naváto
0x
... má ho jak vidle; ... je narvaný jak Derviš; ... má pěkného draka ( je pořádně ožralý ); ... má dráčka ( má takovou příjemnou opičku
); ... je na ohrabek; ... už dorazil na konečnou; ... je narvaný jak dělo; ... je ožralý jak hovado; ... glgá jak o závod; ... ztratil klapku; ... pije jak velbloud; ... opice je vedle něho jako zfalšovaná atrapa; ... a zase té opici nedal šanci vyhrát; ... pije jak duha; ... to je ale šikovný ochmelka; ... je zavíněný jak sud; ... táhne z něho jak z bečky; ... s němým by si dobře rozuměl; ... už v tom zase kličkuje; ... má nablikané v očích; ... nasává jak hovnocuc; ... nasává jak pijavica; ... je sťatý jak jabloň; ... je hotový, jak dva hotoví dohromady; ... už vůbec nemluví, ale velice dobře usrkává; ... čumí jak puk; ... je ožralý jak Mongol; ... je tak narvaný, že už vidí jenom stereo; ... září jak lampión; ... usmívá se jak Měsíček na nebi; ... zas je nejlepší hasič z dědiny ... a další ![]()
... a jak se opilí hlásí o další "pohonné hmoty"?
... ožerme mě; ... mám žízeň, že nedopluju ani na zem; ... ulej koňovi; ... su rozeschlý jak bečka; ... ááááá ... že mně nenaleješ ještě jednu; ... rád bych si dal ještě jednu, ale doma mně to zakázali; ... ulej mně ještě jednoho "špunta" ... a další ![]()
... ááááááá ... ještě jeden pijanův inzerát:
Prodám vysavač,
... přestal jsem vysávat,
... začal jsem ... nasááááááávat! ![]()
marenka,
... tu knížku jsem vůbec nikdy neviděl, ... ale měl jsem možnost nějakou dobu "vegetovat" ... nejenom na jižní Moravě ( a sem-tam i mezi vinnými sklepy
), .. ale také kolem Karlových Varů ( v celkem dobře zásobené "pivní oblasti" ) , ... ale zejména na východním Slovensku ( tam je možné se napít snad všeho, co jenom trochu teče
) ... a ty "perly" si člověk docela dobře pamatuje, zejména, když právě pití není moje hobby ...
!
Fakt jsem tu knížku ani neviděl, ... ale je jasné, že ty "perly" ( ze života ) někdo šikovný dal na papír ( "uložil"do knihy ) ... pro další generace
!
A to je moc dobře ![]()
...
...!
marenka, přeji příjemný den ...
...
...!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.