Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím, jestli někoho mám

Od: hade* odpovědí: 3 změna:

zdravím

mám pouze 2 kámošky. Ve školce jsem měla šikanu a jednou mě z nějakýo důvodu píchly klackem do ruky a často si myslím, že to je jeden z důvodů proč se asi se mnou nikdo nebaví. Moje bff Bára která se mnou sedí se asi se mnou přestala bavit. Zkoušela jsem to zjistit jestli jsme furt kámošky. Bavíme se už od 3 třídy a máme rády Asii. Ale ted se mi zdá že se mi vyhýbá. Pořád je s populárnýma holkama a příjde jen když je svačina nebo je vyučování. Možná to je protože se dívám na anime. Bára má ještě dvojče Zůzu a s tou se taky trochu bavím. Minulý týden jsem chytla Koronu a nikdo mi nenapsal jestli jsem v pohodě. Začínám z toho mít ještě větší deprese. Když jsem si našla na táboře dobrou kámošku, tak my ji přebrala moje starší sestra která umí kreslit a furt mě mlátí. Vždy když chci promluvit, hned mi někdo skočí do řeči. Je tohle vůbec normální? Jednou mi Zůza v autobuse řekla že Bára uvažovala jestli se semnou už nemá kamarádit kvůli tomu že mám ráda anime. Vůbec mě to neranilo jen mě ranilo to, že opravdu nikoho nemám a jsem ve všem špatná. Možná e to tak lepší že nikoho nemám. Aspoň se mi líp říká zbohem třeba až odjedu někam jinam.

Je něco špatného na mě?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Z toho jednou všechny vyrostete...Nejsi špatná, každý jsme jiný, jinak by na světě byla nuda. Jen se neboj někdy nahlas a rozhodně říct, moment, já jsem ještě nedomluvila, když Ti někdo bude skákat do řeči.

Kdysi, když byla dcera /dnes má 44/ asi ve čtvrté třídě a nebyly mobily, tak to si holky pořád posílaly psaníčka. Papírky, na kterých bylo, která se s kterou kamarádí a se kterou už ne. Např.: Už s tebou nejsme, protože se bavíš s Helenou... A nebav se s Janou, ona zase šla ze školy s holkama z Béčka, a všechno jim vykecala...Jestli budeš s tou kozou, tak s námi nepočítej...

id
hodnocení

1x

Je něco špatného na mě?

Ano, je. Jen hledáš chyby všude kolem sebe, za všecho mohou ostatní, ty ne. Používáš slovo "deprese" a nemáš tušení o co jde. Jde o nemoc a ty jsi zdravá ne?

Ve školce tě píchly děti klackem do ruky. Upadla ti? To už je fakt ulítlí takto přemýšlet. Co děláš za mimoškolní aktivity? Najdi si něco co tě baví a tam potkáš stejná děcka , můžeš tam najít kamarády.

hodnocení

0x

Hledáš bubáky tam, kde nejsou. Kolik je Ti let? Odhaduji tak na 13. A ve školce, když Ti byly 4 roky, Tě 2 kámošky píchly klackem do ruky. A od té doby se s Tebou nikdo nebaví. *smich**ee*

Měla jsem v dětství plno různých nepříjemných zážitků. Krkolomý pád z kopce na kole. Jeden darebák mě v rybníku topil. V šatně mi ukradli novou bundu...Ale nenapadlo by mě nikdy uvažovat o tom, že proto se se mnou nikdo nebaví.

Buď přirozená, normální, bav se se všemi a nehledej na nikom hnidy. To bys zůstala sama napořád. Nikdo není dokonalý. Co řekla Zůza, co Bára, co Máňa, to je přece pomíjivé. Tak proč se tím trápit?
Raději si občas dej diktát z češtiny. Moc to potřebuješ a dobrými známkami se Ti také zvedne sebevědomí. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]