Nejste přihlášen/a.
Kdyby to byl přítel tak v pohodě..ale takhle jsem to neřešila . Rozloučili jsme se a ona pak odešla teď nad tím přemýšlím. Měla jsem ji to říct? Mám ji ráda ale prostě mě to přišlo trapný..zvlášť při rozdílným věku. Diky.
4x
Trapný spíš je, že jste jí to neřekla, zvláště když je starší než vy a píšete, že ji máte ráda.
0x
Trapné Vám to být nemusí. Udělala jste dobře.
Protože kdybyste jí to řekla, tak by se kamarádka necítila dobře, spíše nejistě, celou cestu domů by se skrývala /pokud skvrna byla vidět a nešlo to zakrýt/. Nemohla v té chvíli nic udělat.
Pokud byste byla pohotová, tak jedna z pomocí by byla, sundat svetr a ovázat okolo pasu, s přesahem přes zadek. Takhle, když o tom nevěděla, tak si ten den kamarádka den užila a i návrat domů byl v pohodě. Teprve doma se zarazila, bože, co se to stalo?
-------------------
Odlehčím. Kamarádka zřejmě pochází z linie modré krve. Při reklamách na vložky se místo červené objevovala modrá krev.
Takže máte výjimečnou kamarádku. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.