Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
koupila jsem si lístky na koncert, který se uskuteční v září příštího roku. Kvůli tragickým zkušenostem mnoha lidí z našeho okolí se nenecháme očkovat. Myslíte si, že v září příštího roku budou opatření natolik benevolentní, že mi bude umožněno na koncert jít bez očkování či prodělání?
Vím, že to nikdo nemůžeme zatím vědět, ale zajímají mě vaše názory .
Mimochodem, patříme mezi ty zodpovědné neočkované, kteří chrání sebe i ostatní. Nosíme respirátory, chodíme na testy, ,,mezi lidi" chodíme, jen když je to nezbytně nutné .
Kvůli tragickým zkušenostem mnoha lidí z našeho okolí se nenecháme očkovat.
A dobře děláte, protože i očkovaní covid roznášejí a epidemie se tímto nezastavuje, jak se zjistilo, takže spoléhejte na fakt, že se venku oteplí a v září bude stejná svoboda, jako letos neli ještě větší.
Leda, že by se mezi nás vypustila nějaká další mutace a byly by ty slibované mražáky i na ulicích před baráky na chodníku.
Byl bych v klidu. Září je zcela OK. Omezení bych čekal Listopad - Duben. Přes léto ve vedrech těžko!
To spíš budou jezdit "tlusťoši" s infarkty z toho vedra (ale v TV řeknou covid pochopitelně). Leda, že by se už dnes Pár takových lidí zamyslelo a začalo žít zdravější životní styl. Už k vůli tomu, že budou mít lehčí průběh. Netrénovaný člověk, který se celý čas nehýbe končí s každou nemocí hůře a to je x let prověřeno. Kolik má dneska dětí cukrovku a kolik je těch malých cveků k vidění co se dokrmují mcdonaldy.
Ovšem žít zdravě a sportovat a shodit nějaké to kilo nejde hned. Chce to vytrvat a sebezapřít se. Oproti tomu se nabízí píchnout si něco, co nikdo pořádně neví...a je to hned a bez práce...
Já sám jsem zastánce očkování jako je tetanus nebo klíšťová encefalitida, ale covid vakcíny ne. To je globální experiment.
Už dnes za ty dva roky máme pár věcí vykoumáno. Třeba Japonsko připustilo, že získalo kolektivní imunito celkovým promořením a nyní jsou vpohodě. Neměli žádné lockdowny a ničení ekonomiky.
Naproti tomu u nás, nedá se to popřít, propukl byznis s rouškama, pak respirátorama, pak testama a nakonec s vakcínama s nejistou reakcí a jistými vedlejšími účinky, které se začali evidovat a pochopitelně i cenzurovat pro veřejnost.
Vzpomeňme na úplném začátku tu blbost, kdy ráno si mladý člověk nemohl nakoupit ráno jídlo a důchodci mohli jen do 9:00 a pak do 10:00.
Všichni jsme byli příkladem v šití roušek a najednou, když vláda ucítila ztrátu zisku, že by se sama napakovala na rouškách s číny, tak lidem zakázala roušky a nařídila respirátory. Lid se naštval a opatření se přestala díky vládě dodržovat. Kdo dnes věří vládě, jak to myslí z očkováním je...
Přepis příbalového letáku SÚKL vakcína Janssen
Po očkování vakcínou COVID-19 Vaccine Janssen byla velmi vzácně pozorována kombinace trombózy a trombocytopenie, v některých případech doprovázená krvácením. Zahrnovala izávažné případy, které se projevovaly jakožilní trombóza, objevující se i naneobvyklých místech, jako je trombózamozkových žilních splavů,splanchnická žilní trombózanebojakoarteriální trombóza,provázenétrombocytopenií. Byl hlášen smrtelnýnásledek. Tyto případy se vyskytly během prvních tří týdnů po vakcinacia většinou u žen mladších 60 letvěku. Zdravotničtí pracovníci mají mít na pamětiznámky a příznaky tromboembolie a/nebo trombocytopenie. Očkované osobymají být poučeny, aby vyhledaly okamžitou lékařskou pomoc, pokud se u nich po vakcinaci objeví příznaky jako je dyspnoe, bolest na hrudi, otok nohy nebo 4přetrvávajícíbolest břicha. Kromě tohoje třeba, aby očkované osobys neurologickými příznaky včetně silných nebo přetrvávajících bolestí hlavy nebo rozmazeného vidění po vakcinaci, nebo ti, u nichž se po několika dnech objeví modřiny na kůži (petechie) jinde než vmístě vakcinace, okamžitě vyhledaly lékařskou pomoc
Já před půl rokem. Člověk se pořád v něčem hrabe a vakcína funguje. Se koukni na internet, jaké jsou známky tetanu. Docela brutál.
Já sám jsem zastánce očkování jako je tetanus nebo klíšťová encefalitida, ale covid vakcíny ne.
No to jste řekl naprosto přesně. Osobně si myslím, že očkování x zdravý životní styl je každého volba, neměli bychom být nuceni ani k jednomu. Navíc je plno lidí, co si myslí, že očkování je samospásné, přestanou být zodpovědní a pak stejně přenáší Covid, aniž by o tom věděli... A to je, dle mého názoru, důvod, proč ta čísla jsou taková, jaká jsou...
pb...každý lék má svoje. Otázkou je, co je horší a co ku prospěchu.
Proti covidu si moc lidi hlavu nelámou, kdo má RS, IBD, leukémii, ... testuje se očkování stále a za pochodu.
Kolik lidí si čte ty příbalové letáky? Nikdo, protože berná mince je informací v TV nebo že v rádiu Táborský řekne, udělejme tečku, ale za čím
007... víš kolik feťáků žije spokojený život a ještě neumřeli. Někdo umře hned, pokud má zdravotní problémy, třeba nízký krevní tlak a někdo umírá pozvolna.
Stejné přirovníní jsi uvedl i ty. Né každému to sedne. A někdo přemýšlí a někdo bezhlavě rád riskuje.Každý jsme jiný.
cit : "Kvůli tragickým zkušenostem mnoha lidí z našeho okolí se nenecháme očkovat"
Co mate na mysli?
Pánové, můžete číst.
Spikevax (dříve Moderna)
Oficiální stránky a informace SÚKL. Před tím Vás asi v TV neinformují, že.
Zde jsou další příbalové letáky. OFICIÁLNÍ
No, blízká rodinná příslušnice 2 týdny po očkování skončila na JIPce, kde strávila několik týdnů (úspěšným) bojem o život. A další lidé z našeho okolí si stěžují na četné zdravotní problémy po očkování - problémy s krevním tlakem, s očima, bolesti nohou, zhoršení dýchání apod.
Pracuji v obchodě, kde se stýkám s desítky osob denně, hovoříme o všem možném, ale o problémech očkovaných vím jen o jednom ze zdejší poradny.
Téměř všichni jsou bez problémů..
Opravdu myslíš tuhle otázku vážně?
Nechápu jak si někdo po skoro dvou letech života s virem může myslet, že budou fungovat akce pro více lidí pro návstěvníky bez očkování.
Pokud to bude soukromý koncert pro tebe a pár tvých přátel, tak je možné, že by se dal absolvovat s respirátory, bez konzumace a při troše štěstí se třeba nenakazíš.
Pokud to bude hromadná akce pro lidi z celé republiky, tak je jediná možnost být očkovaný. Ani to sice nezaručí, že tu nemoc nechytíš, ale aspoň máš šanci na výrazně lehčí průběh nemoci. Když tam půjdeš jako neočkovaná a od někoho to chytneš, tak to může být tvůj poslední koncert.
Přeju ti aby ten koncert vyšel, protože už se taky moc těším, až v příštím roce vyjedu za mojí oblíbenou muzikou.
V Rakousku protože je těsně před Vánocema, tak taky zpřísnili optaření právě proto, že se jim tam vydává hodně turistů a nechtějí mít v lednu další vlnu a plné nemocnice.
To by mohlo klapnout, to bude koncem léta, teploty budou vysoké, takže díky opatřením naší vlády bude pandemie téměř zlikvidována. Problémy nastanou později, na přelomu října a listopadu, kdy teploty klesnou a začne sychravo. Díky nezodpovědnosti neočkovaných začne další vlna.
No, já jsem ten nezodpovědný neočkovaný. Respirátor jen když musím, chodím mezi lidi, žiji normálně (ve smyslu "před covidem").
To je podle mě taky v pohodě, musíme si v tom najít nějaký zdravý balanc mezi normálním životem a opatrností. A pokud ten respirátor nosíte alespoň tam, kde je to povinné, tak kvůli Vám další vlna opravdu nebude :D.
Kdo to odhadne?
Když - Jak je možné, že meteorolog nedokáže určit počasí na příští týden, ale klimatolog ví, že za 30 let bude o 2°C víc? Protože klimatolog ví, že čím vyšší teplota, tím vyšší granty.
------------------
Jenom malé info. Je úplně jedno, jakou vakcénku si dáte. Pf, Mo, Jo, Sp, novou Val, či dokonce počkáte na piluli /s malým čípkem/.
Důležité je, že budete zaveden v registru. Kapišto?
A což požádat včas vyšší instance, jestli by mohly pořádat vedle toho KONCERT PRO NEOČKOVANÉ?
Budete sedět s odstupama, mít respirátory, desinfekce...
Nová vláda se zdá benevolentnější a prosadíte možná raritu.
Základ je inaktivovaný. To je úplně něco jiného, nelze porovnávat s těmito proti covid..
Každopádně i ta očkování v dětském věku /hexa vakcíny/ je šmakuláda.
Nikdy nebylo tolik autistů, hyperaktivních a jiných dysfunkcí.
Nevadí, protože mechanismus není oblbování pomocí mRNA, ale virus na který si dělo vytvoří (posílí) své protilátky.
Firma Pfizer mi nevadí i kdyby vyráběla paralen. Vadí mi jejich výrobek na trhu, kterým se předhání s jinýmy společnostmi k vůli penězům pochopitelně.
007,minsk žádná hrůza. Nikde poškození srdce nebo imunitního systému nečtu. Ani ztrátu zraku nebo anafylaxy jako u covidové vakcíny. Vámi zmińovaná pro děti není nebezpečná nijak.
Velmi časté (mohou se vyskytnout u více než 1 z 10 dávek vakcíny):
bolest, zarudnutí a otok v místě vpichu injekce;
ospalost.
Časté (mohou se vyskytnout až u 1 z 10 dávek vakcíny):
horečka 37,5 °C nebo vyšší (včetně horečky vyšší než 39 °C);
krvácení, svědění nebo tvrdá bulka v místě vpichu injekce;
velký otok končetiny, do níž byla podána injekce;
ztráta chuti k jídlu;
podrážděnost;
bolest hlavy.
Méně časté (mohou se vyskytnout až u 1 ze 100 dávek vakcíny):
průjem, nevolnost, zvracení;
bolest žaludku;
otok uzlin na krku, v podpaží nebo tříslech (lymfadenopatie);
poruchy spánku;
apatie;
suchý kašel;
únava.
007 hlavní je, že už se neumírá na záškrt, dávivý kašel nebo tetanus.
Fungují. Covidová nefunguje. U Covidové tedy fungují jen ty vedlekší účinky, takže proč se očkovat proti covidu. Už jsme dávno promoření a kdo měl zemřít k vůli zdravotním problémům a měl velmi blízko smrti, tak už zemřel. Čísla už logicky nemohou být nějak extrémě vysoká. Kdo zbyl, tak zbyl a žijem.
007 Rád překrucuješ. Kdo ví, pochopí.
Já vím, že věříš, že covid tu stále je díky lidem bez očkování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.