Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítelkyně a nemocnice

Od: rudolf7 odpovědí: 10 změna:

Dobrý den. Bydlím s přítelkyní známost již více roku. Ted je momentálně delší dobu v nemocnici. Píšeme si přes facebook ruzně jaký je zdravotní stav ptá se mne co dělám jak trávím čas atd. Taky mi napsala že ji chybím. Napsal jsem ji až budeme spolu že budu rád že ji pohladím atd. Odepsala mi že přemýšlím jen o tom. Tak sem jí odepsal že nepřemýšlím jen o tom aby se uzdravila jak se vráti že ji budu pomáhat atd. Asi mi odepíšete opět chlap přemýšlí jen nad sexem.Jaký máte na to názor? Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Myslím si, že ta Vaše slavná partnerka jen hloupě slovíčkaří. Když ji chcete pohladit, přemýšlíte jenom "o tom"? Mohu se přece těšit na dítě z rodiny a když ho pohladím, určitě to není " o tom". Prostě jste jí vyjádřil, že ji máte rád, že byste ji chtěl mít nablízku a pohladit ji. Tedy kontakt. Nikoliv "hop na to." O tom přece vůbec nebyla řeč.

Napsal jste jí to pěkně, citlivě, vážila bych si takového pěkného vyznání. O sexu nebyla nikde ani zmínka. Proč není možné někoho v dnešní době pohladit po vlasech, aby za tím hned nehrozilo harašení?

Paní je hloupě vztahovačná. Taková by si zasloužila, abyste jí napsal:

Máňo, už se tam přestaň povalovat a koukej se vrátit. Lednička je prázdná, dřez plný, plotna studená a podlaha špinavá. Už abys to dala do pořádku. Ruda.

Jakpak by se jí to asi líbilo? Není tam ani zmínka o sexu, jistě by byla spokojená. *smich* Jaga.

tabletka*

Paní je možná hodně špatně, leží v nemocnici, nebude úplně v kondici a možná nad tím v tu chvíli nijak moc nepřemýšlela, sms svádí k příliš rychlým odpovědím. Vaše názory na ni, babajago, jsou velmi příkré a nepřeji vám, aby se někdo choval tak k vám, jak vy radíte. To neříkám proti vám, ale skutečně se mi to nelíbí, jste s tím až moc rychle hotová. Netušíme, co předcházelo a jak to mezi sebou mají. Už jen fakt, že se někdo s takovou pitomostí žene na internet a poradnu signalizuje, že to není úplně oukej ani z jedné strany.

Tabletko, myslím si, že se mi nestane, aby se ke mně někdo choval tak, jak radím. Protože bych si citlivého chování parnera považovala, byla za něj ráda a neviděla za vším jen sex. Myslel to dobře. Nevím, zda to chápete Vy, ale já si myslím, že stačí, když partner pohladí, obejme, vezme za ruku. Nemusí hned být sex. Ale ta žena jistě pozná, že ji má rád, že se těší, až se vrátí, že si spolu třeba jen tak sednou, vypijí si čaj a bude jim dobře. I bez intimních hrátek.

Paní nereagovala dobře. Já bych manželovi poděkovala za jeho obavy, za jeho těšení. Jsou mezi námi třeba i lidé, kteří nikoho nemají, na které se nikdo netěší, až se vrátí domů. A tak bych si považovala toho, že mám někoho, komu na mě záleží. A neobracela to hned na sex.

Ten "dopis" jsem zveličila, vím o tom, nemyslela jsem vážně, že by pán toto psal. Jen jsem chtěla dát najevo, že jsou lidé citliví a milí a potom ti druzí. Chápete mě? Jaga.

Možná to byl jen hloupý pokus o vtip (což se může přihodit, když je člověku hodně špatně).

---------------------

Já bych toto sice neřekla ani v žertu, ale možná někdy zase říkám jiné věci, které někdo chápe jinak.

tabletka*

chápu situaci, nechápu výtky. Možná by měla slečna poslat do poradny z nemocnice výčet netaktností svého přítele, kterými ji kdy počastoval. "Slavná partnerka". No, pokud je to taková příšera, tak ať ji ten světec nechá plavat a najde si nějakou éterickou vílu, v roce 2021-2022 to jistě nebude problém. Tedy pokud tam slečna neleží s rizikovým těhotenstvím, celá rozlámaná a zoufalá a v hlavě se jí prohání, že nebýt sexu, nemusela by teď trpět. Koneckonců, vy jste jistě při porodu křičela " Miláčku, pro to dítě tak ráda trpím", zatímco většina ostatních řve " V životě už nebudu souložit, uááá".

mai
hodnocení

1x
Vaše přítelkyně může být ráda, že jste k ni milý, pozorny. Tamtu větu co pronesla, to se moc nehodilo.
liska5

No, kdoví, co bylo psáno v tom atd.?

minsk
hodnocení

1x

To je tak krásná komunikace -

Taky mi napsala že ji chybím.

budeme spolu že budu rád že ji pohladím

-----------------

A pic ho

že přemýšlím jen o tom - a nemyslela to jako ve srandě, takové špičkování, mezi milenci?

I tady jste jí odpověděl velice dobře. Chválím Vás.

Pokud se slečna bude chtít hádat, a dorážet stále, tak nějak už na to nereagujte, negradujte to a převeďte téma jinam.

hodnocení

0x

Leží v nemocnici, sama ... Či tam s ňou necvičí nejaký neukojený Dr. a ona chudinka už na to nemá ani pomyšlení. Potrebuje si od sexu odýchnuť a Vy jej ho pripomeniete nejakým hladkaním. :(

Jestli už je přítelkyně v nemocnici dlouho,tak to vystihla asi přesně,protože mladý samec nad ničím jiným nepřemýšlí,já bych to bral jako pochvalu a od ní hrdost,že má takového samce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]