Zneužívat vtipy tohoto geniálního, již zemřelého kreslíře a humoristy tímhle způsobem je ubohé, navíc porušujete autorská práva - on vám k prznění svých vtipů a ještě zveřejňování na internetu souhlas asi nedal, že?
Ale tak nějak počítám a mám dojem (podle vašich přízpěvků na téma covid 19, zde na foru), že vám víc vadí narážka na ten odčervovač (ivermectin) než na nějaká práva
ellen*
Tak ten vtip zprasil tedy asi už někdo před Vámi. Pan Jiránek zemřel v polovině roku 2020, těžko mohl kreslit vtipy o očkování, natož pak o strachu z vedlejších účinků očkování. V počátcích všichni vzhlíželi k očkování jako ke spáse (já taky). A ano, narážky na Ivermektin mi vadí. Respektive urážky a zesměšňování lidí, kteří se ho rozhodli použít. Je to jejich věc. Já to třeba moc nechápu, ale rozhodně se do takových lidí nese.u. Tonoucí se stébla chytá a lidi mají právo věřit si, čemu chtějí, pokud tím nikomu neubližují.
achjo,ježišmarjá MÁTE PRAVDU ! A hafo bodů za to, že jste to odhalil. Jste fakt dobrej.
Já blbka si to spletla s PAVLEM KANTORKEM. No ale ten ovšem zemřel už v roce 2017, takže ten vtipy o Ivermektinu a očkování proti Covidu určitě nekreslil.
achjo
007cz, je to tak...
Do doby, než tady začala úřadovat ta, jejíž jméno se nesmí vyslovit.
A takto "zaprasených" vláken na poradně najdete.
ellen*
stačí nereagovat
achjo
Se tím řiďte, drahá.
Prospějete tím nejen sobě.
Tak já věřím, že se na nemocenské děsně nudíte, ale nevím proč potřebujete otravovat okolí svými zapšklými výlevy.
berger*
Njn, google to umí najít. Zdá se, že kresba je Kantorka, text je jiný... Tak to někdo aktualizoval, takto ošetřených vtipů je...
Muž se ženou leží v posteli.Muž dostane strašnou žízeň, a protože leží u stěny, opatrně překračuje ženu a chce se jít napít. Ta si myslí, že se chce milovat a potichu říká "Počkej, malý ještě nespí." Po 3 minutách muž znovu zkouší přelézt přes ženu, protože žízeň se stupňuje. Žena:"Říkala jsem ti počkej, než malý usne!" Muž ještě chvíli čeká, ale potom se rezolutně zvedne a jde rovnou do kuchyně. Chce se napít minerálky, ale žádnou nenajde. Tak vytáhne z ledničky šampaňský... Žena slyší bouchnout špunt a křičí: "Co tam proboha děláš?" A na to se z dětského pokoje ozve pětiletý syn: "Vidíš, nechtěla si šukat, tak se zastřelil.
Student si jde vyřídit koleje v Praze. Ubytovací na kolejích se ptá studenta od kuď je. - Su z Dubu. - Ubytovací se ho zeptá: A v kterém lese se ten Vás dub jako nachází? - Né, né, Dub je jedna hanácká dědina. Prosím? - Student je v rozpacích: "Nějak jsem Vás přeslehl. O co prosíte?"
...
liska5
Naopak já šla z Čech studovat do Olomouce. Stačilo otevřít pusu a už jsem byla za raritní exemplář, kerý je potřeba prezentovat ostatním: Děcká, poté, pote si ju poslechnót! Kofole sebó!
liska5
Opr.: ..který...
werwer
Tož to kerý ste chetla v Olomóco gdežste tam bela, nemosite se omlóvat
Připomenulo mi to: Po Volze se na přídí loďky válí Saška, kouří machorku a popíjí vodku. Nataška se se zoufalým výrazem opírá do vesel. Ze břehu volá Ivan: "Saško, pojeď sem. Popovídáme, popijeme vodku." "Nemůžu, fakt nemůžu. Vezu Natašku do porodnice."
berger*
Chybí ještě jeden obrázek - Afgánistán, chlap na oslu a žena jde pěšky deset metrů před ním. (Jako předsunutá minohledačka.)
Test pro marf, co se zastává chráněného kiwi : Co uděláte, když uvidíte jak se zvíře, které je zapsané v Červené knize ohrožených a vzácných druhů, chystá sežrat jiné zvíře, v této knize rovněž uvedené?
marf*
Pokud v tom vzájemném sežrání nefiguruje člověk s grilem, tak asi nic. Zvířátka jsou vzácná . I ke zpozorování. A dobře dělají. Ten obrázek je masakr.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.