Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, kupujete někdo na vánoce mužskému osazenstvu rodiny chilli? Nebo je to blbej dárek? Vybrat něco pro chlapa je prostě nejtěžší. Děkuji
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
max*
0x
Tak v Asii je chilli snad na prvnim miste ve vsem. S trochou nadsazky rikam, ze si to daji i do nanukoveho dortu! Hehe.
To uz je trochu vtip, ale kolikrat mi lezly oci z dulku uz pri snidani.
V Bangkoku jsem posmrkal peknych par kapesniku, nez jsem rano posnidal polevku.
V Phnom Pehnu jsem jednou dostal na snidani 3 papricky k jidlu. Po snezeni prvni a zniceni 3 kapesniku jsem sel do druhe, s tim ze dam i tu treti, bo nenechavam nikdy zbytky. Musim priznat, ze tu treti jsem byl nucen nechat netknutou, to se mi nestalo ani v Thajsku.
Pokud je zapaleny do Asie, je to dobra volba, doporucuji.
Jinak mate vazne problem vybrat darek pro chlapa?
To uz je trochu vtip, ale kolikrat mi lezly oci z dulku uz pri snidani.
V Bangkoku jsem posmrkal peknych par kapesniku, nez jsem rano posnidal polevku.
V Phnom Pehnu jsem jednou dostal na snidani 3 papricky k jidlu. Po snezeni prvni a zniceni 3 kapesniku jsem sel do druhe, s tim ze dam i tu treti, bo nenechavam nikdy zbytky. Musim priznat, ze tu treti jsem byl nucen nechat netknutou, to se mi nestalo ani v Thajsku.
Pokud je zapaleny do Asie, je to dobra volba, doporucuji.
Jinak mate vazne problem vybrat darek pro chlapa?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]