Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chilli na vánoce

Od: jitataka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer, kupujete někdo na vánoce mužskému osazenstvu rodiny chilli? Nebo je to blbej dárek? Vybrat něco pro chlapa je prostě nejtěžší. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

max*
hodnocení

0x
Tak v Asii je chilli snad na prvnim miste ve vsem. S trochou nadsazky rikam, ze si to daji i do nanukoveho dortu! Hehe.
To uz je trochu vtip, ale kolikrat mi lezly oci z dulku uz pri snidani.
V Bangkoku jsem posmrkal peknych par kapesniku, nez jsem rano posnidal polevku.
V Phnom Pehnu jsem jednou dostal na snidani 3 papricky k jidlu. Po snezeni prvni a zniceni 3 kapesniku jsem sel do druhe, s tim ze dam i tu treti, bo nenechavam nikdy zbytky. Musim priznat, ze tu treti jsem byl nucen nechat netknutou, to se mi nestalo ani v Thajsku.
Pokud je zapaleny do Asie, je to dobra volba, doporucuji.
Jinak mate vazne problem vybrat darek pro chlapa?

hodnocení

0x

Jaké chilli máte na mysli? Jako koření, papričky, rostlinku s plody, hotové jídlo do mikrovlnky, voucher do restaurace na chili? Myslím si, že ani v jedné možnosti nešlápnete vedle. Snad jen, kdybyste chili uvařila hrnec a dala pod stromek. :-D

joudic*
hodnocení

0x
no jsem skoro az michelinsky kuchar *smich* ale chilli asi nepotrebuju no, mi prijde teda chlap jednoduchy, co jako koupite zene okolo 60, kosmetika je trapna..

Joudic, vy ale zapomínáte, že diamanty jsou věčné.

minsk
hodnocení

0x

Pokud má rád ostrá jídla, tak to je vhodný dárek.

Prodávají se různé dárkové sady.

chillimaga.com/...

Jsou i jiné, samozřejmě.

----------------------------------------

Pokud chcete investovat více:

manboxeo.cz/...

elen
hodnocení

Kupuju téměř pravidelně různé chilli mashe. Naši chlapi to mají rádi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]