Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černá postava

Od: hade58 odpovědí: 5 změna:

dobrý den

často vídám nějakou černou postavu, takhle jsem ji nazývala. Jako malá jsem ji vídala třeba u postele, a nebo mi sáhla na ruku, nohu atd... Byla celá černá, ani ji moc nešlo vidět v té tmě a už nevím jeslti měla červené oči. Měla jsem vidiny nebo něco takového. Párkrát jsem tu osobu i slyšela, třeba jsem jen seděla sama v pokoji, a najednou mi něco zařvalo ženským hlasem přímo do ucha, nebo třeba jsem slyšela nějaké zvuky. Na táboře jsem jednou u dámských záchodků zahlédla projít něco bílého a to tam nikdo nebyl. Nebo jsem byla na táboře na 9 dní, a tam nějaké holky spaly na trampolíně a ráno se vzbudili a řekli nám (mě a mojí sestře) že viděli černou postavu a že je řízla do nohy. Opravdu měli říznutou nohu. Moje kamarádky mi říkali že mají v domě duchy a jak jsem k něm přišla, tak fakt tam padali věci, nazývají ho Lurak Mahola. Jednou se ho začali vyptávat nějak takhle: "Luraku žiješ ve zdi nebo v domě? Jestli ve zdi tak zhod knihy a jestli volně v domě tak zhod tašku." Prý zhodil knihy, když jsem byla u nich tak nad pokojem od nich byl další pokoj ve kterém spí. Jejich mamka a tatka nebyli doma a tam v horním pokoji něco začalo dupat. Jako malá jsem měla imaginární kamarádku Annie, a když jsem si to před rokem vyhledala, tak tam bylo něco že to je špatný duch nebo co. Takže nevím jistě jestli to byl jev, duch a nebo jen imaginární osoba. Jen myslím, že to má něco společnýho s tou černou postavou. Někdy ve dne nemám zapnuté světlo ani nemrkám, ale prostě se mi někdy zdá, že mi bliklo světlo. Jednou jsem naštvala sestru a začala mi kreslit satanastický znak na dveře jen ze srandy, ale pak mi začali blikat světla. Nakonec to s tím světlem už jsem vyřešila. Ale i tak, asi se toho nejde nějak zbavit a ani nevím jestli to jsou pouze a jen halucinace.

jestli se tohle někomu z vás taky děje, tak prosím poradte. Není to vtip.

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Verim Ti a proto poradim, ze s bludy a halucinacemi je vhodne se obratit na psychiatrickou ordinaci.

nickw
hodnocení

2x

Nasypat sůl podél prahů, parapetů a do rohů místností a vykropit místnosti svěcenou vodou. To jsou nejběžnější postupy.
Další možnost je opsat modlitby nebo pasáže svatých textů na papír a ten umístit tam, kde se to opakovaně děje.
Metod je mnoho, až po exorcismus prostor či osob.

hodnocení

0x

Dobrý den. Přečtěte si diskuzi zde: poradte.cz/...

saram
hodnocení

0x
Vídáme jí s kámošem ve škole pod Marínou jen chvilku…občas někam běží nebo jen dřepí…co ale dělám já je ze to po chvilce začnu ignorovat a i kdyby mě sledovala já si ji nevšimám

semtamtulipan
hodnocení

0x

Praktikovala jste někdy v minulosti okultismus, např. vyvolávání duchů zemřelých, spiritistické tabulky, tarot, regresi, hypnózu, účast na jasnovideckých seancích apod? Co bych poradil, vyhnout se těmto praktikám a vyhnout se všem rituálů z konaných pověrčivosti. V bílou nebo černou magii totiž není dobré věřit. Jakmile se k tomu začnete upírat a přiřazovat symbolům nějaký nadpřirozený význam nebo výklad, pak vlastně provádíte okultismus. Jak se toho zbavit? Neupínat se na to a nepovažovat duchovno či napřirozeno za něco přitažlivého. Nemít pocit, že pokud budu znát něco tajného nebo výjmečného (viz např. termíny jako gnosticismus, esoterika), že když budu rozumět tomu, co není vidět očima fyzickými, sluchem fyztickým či co nelze pochopit rozumem, že stoupnu na hodnotě nebo v očích či v mínění druhých lidí. Prostě se za tím nehnat, nebýt tím přitahován, ale vnitřně to odmítnout čistě racionálně. Pokud to uděláte, nebudete potřebovat psychologa ani psychiatra. Ani vymítače démonů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]