Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám velmi nízký puls

Od: rudka odpovědí: 7 změna:
Krevní tlak mám v normě, ale puls mi klesá pod 45. Co s tím mohu dělat, kromě porady s lékařem.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
To bude nudou.
Zřejmě nemáte TV, mobil, rádio, šéfa, děti, tchýni, sousedy, auto, choroby, průšvihy, dluhy, zlé sny.
Zkuste žít jako my ostatní.
Sledujeme politiky, bojíme se o práci, sháníme po obchodech, jezdíme MHD, sedíme v čekárnách u doktorů, bereme léky, kouříme a pijeme, závidíme. Atd, atd.
Jednoduché. A tlak si už radši neměříme! Zase by nám stoupl, určitě i ten tep...

idanova*
hodnocení

2x

Zdravím. Pokud jste sportovec, je to v pořádku. Ida

kami123
hodnocení

2x

Najdi si zde téma s velmi velkým množstvím odpovědí a zkus zastávat menšinový názor... +10

Cigarety +10

alkohol +10

obezita +10

adrenalin +100

liska5
hodnocení

2x

Věk, muž x žena, sport, těžká fyz. práce, nadváha, štítná žláza, jiné choroby? Je to v noci, nebo během dne?

liska5

Je to obšírné téma. Hledejte pod heslem Bradykardie.

liska5

Pro kontrolu: Večer jsem luštila sudoku a přitom si změřila tep. 47 za minutu. Ve spánku to půjde určitě níž... Dříve sportující, brigádně trochu pracující, dnes dost pohodlná bába 70+. Váha a výška průměr. Nemoci zatím 0.

Jo, a po 3 dávkách vakcíny na covid - bez reakce*smich*.

hodnocení

2x

Pokud jste v dobré fyzické kondici a jste v klidu, tak je to normální.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]