Moje holka mi právě řekla, že na začátku našeho vztahu na mě chtěla zapomenout, chodila na rande i s jinými, ale pořád jí naskakovalo, že mě miluje. Měli jsme v ten čas nějaké problémy, ale musím říct, že mě dost sebralo. Co si o tom myslet?
Je z toho poznat, že budete zřejmě hodně mladí. Slečna se hledá, navíc chce být zajímavá. A možná Tě chce trochu provokovat a lehce ranit, abys znejistěl, možná i žárlil. No a to se jí povedlo. Logiku v tom nehledej, bude trošku hérečka. Možná cítí, že jsi na ní hodně závislý. Měj své zájmy, ve kterých vůbec nefiguruje ona. Kde naopak ona musí znejistět. Láska je touha. Když mi ten druhý uniká, o to víc mám o něj zájem.
Nashanela si toho více a pak si vás testovala. Je to taková doba a mnohým to tak vyhovuje. Ale bylo to od ní detinske, že vám to musela vykládat. Asi to bude tak trochu potvurka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.