Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak jste přišli na nevěru vaší drahé polovičky?

Od: vladka1 odpovědí: 10 změna:
Dobry večer, s mým přítelem to už nějakou dobu nejlépe, ani v posteli, jen by mě zajímalo, jak jste například prisli na nevěru vaši drahé polovicky? Podle čeho jste to poznali?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

asi bych tom zbytečně nepátral

pokud vám to neklape tak je nejlepší si promluvit popořípadě se rozumě domluvit a jít si každy svou cestou

tabletka*
hodnocení

2x

Nijak, jsme si celý život věrní. Ne že bychom byli tak mravní, ale pořád se milujeme a líbíme se sobě navzájem, netřeba hledat jinde. Důvěra je důvěra, vím, že by mi nezahnul, navíc je na to už moc líný, i kdyby chtěl. Byly doby, kdy se okolo něho natřásaly fanynky a zlatokopky, ale ani tehdy jsem nepátrala a nežárlila. A řeknu vám, je to prima, mít čistou hlavu.

hodnocení

1x

Manželství byl pro mě závazek a tak jsem zbytečně nepátrala. Nebyl ani důvod. Manžel se choval slušně, já taky.

Zato jsem nacházela jiné věci, které také dokáží zničit manželství. Flašky. Většinou už prázdné. Dokázali jsme se tomu společnými silami postavit, i když to bylo zpočátku těžké. A dneska, po téměř 15 letech si mohu dovolit říct, že se dobrá věc podařila. I když to bylo těžké, pro něj, pro mě i pro ostatní zúčastněné /rodinu/.

Nejvíc mi vadí "lezení" do mailů, mobilů...Manžel mi nedávno vlezl do mailu určeného pro mou přítelkyni. Nic špatného ani pomlouvačného jsem nepsala. Jen pravdu, slušně. . Ta se mu ovšem nelíbila. Cítila jsem se hrozně ponížená. Za sebe - a hlavně za něj.

Takže nepátrejte, může vzniknout obrovský trapas. Jaga.

liska5
hodnocení

1x

Podle stesků tady na poradně je nejčastější objev nevěry čmucháním v mobilu.*nevi*

hodnocení

1x

Výsledkem diskuze má být návod, jak ho načapat?

To už rovnou ukončete vztah, pokud si nevěříte a musíte mu tajně léz do věcí. To dělají akorát mrchy, co neumí komunikovat a tak to probírají s kámoškama.

kami123
hodnocení

0x

Nečekaně názorně.

joudic*
hodnocení

0x
telefon, ne lezeni ale chovani u komunikace, ale to uz je davno, ted uz by to asi neslo poznat nebo hur, vsichni do toho cumi v kuse..
u chlapa to asi nepoznate pokud to neni trouba, a casto to neni ani pravda, je treba vic zapatrat a nenapadne pozorovat *poctar*

hodnocení

0x

Jeden můj kolega před drahnými lety říkal, že pokud ženu nenačapá a neplácne přez holou prdel, nic, ani nějaké kecy ostatních neřeší. Jak to měla s ním jeho paní moc nevím. Určitě si myslela o něm své. Ale, oba fungovali. Zřejmě když dokázali dodržovat oba tohle pravidlo. Já to měl z mé strany doma podobně. Jen bývalce dost vadilo, bez důvodně, že se se mnou občas dala do řeči nějaká žena.

jajko
hodnocení

0x
precitala si sms.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]