Nejste přihlášen/a.
Nijak, jsme si celý život věrní. Ne že bychom byli tak mravní, ale pořád se milujeme a líbíme se sobě navzájem, netřeba hledat jinde. Důvěra je důvěra, vím, že by mi nezahnul, navíc je na to už moc líný, i kdyby chtěl. Byly doby, kdy se okolo něho natřásaly fanynky a zlatokopky, ale ani tehdy jsem nepátrala a nežárlila. A řeknu vám, je to prima, mít čistou hlavu.
Manželství byl pro mě závazek a tak jsem zbytečně nepátrala. Nebyl ani důvod. Manžel se choval slušně, já taky.
Zato jsem nacházela jiné věci, které také dokáží zničit manželství. Flašky. Většinou už prázdné. Dokázali jsme se tomu společnými silami postavit, i když to bylo zpočátku těžké. A dneska, po téměř 15 letech si mohu dovolit říct, že se dobrá věc podařila. I když to bylo těžké, pro něj, pro mě i pro ostatní zúčastněné /rodinu/.
Nejvíc mi vadí "lezení" do mailů, mobilů...Manžel mi nedávno vlezl do mailu určeného pro mou přítelkyni. Nic špatného ani pomlouvačného jsem nepsala. Jen pravdu, slušně. . Ta se mu ovšem nelíbila. Cítila jsem se hrozně ponížená. Za sebe - a hlavně za něj.
Takže nepátrejte, může vzniknout obrovský trapas. Jaga.
Jeden můj kolega před drahnými lety říkal, že pokud ženu nenačapá a neplácne přez holou prdel, nic, ani nějaké kecy ostatních neřeší. Jak to měla s ním jeho paní moc nevím. Určitě si myslela o něm své. Ale, oba fungovali. Zřejmě když dokázali dodržovat oba tohle pravidlo. Já to měl z mé strany doma podobně. Jen bývalce dost vadilo, bez důvodně, že se se mnou občas dala do řeči nějaká žena.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.