Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekvalifikace na všeobecnou sestru?

Od: luc332 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, pokud bych chtěla dělat všeobecnou sestru, ale mám střední zemědělskou školu zakončenou maturitní zkouškou , /vždycky jsem chtěla hodně i zdravotní školu/ , lze si udělat nějakou rekvalifikaci i na zdravotní sestru? Nebo musím mít zrovna celou tu školu zdravotní? Co dělat v mém případě, kdy mám střední zemědělku? Díky moc za odpověď a všem přeji hezký poklidný den

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tabletka*
hodnocení

1x

Vystudovat vysokou školu, obor ošetřovatelství

luc332
hodnocení

Díky , už jsem našla

Stačí střední zdravotni
tabletka*

Ajo, střední školu má, tak proč by si dělala druhou?

id
hodnocení

0x

Rekvalifikace na zdravotní sestru neexistuje. Pokud chcete rekvalifikaci a pracovat v sociální oblasti, tak snad toto

seduca.cz/...

tabletka*

Slečna nebo paní nejspíš neměla na mysli rekvalifikaci typu kurz. Změnit obor své práce může jak chce a kdy chce. Sama jsem to udělala dvakrát, z toho jednou už za bolševika a znám takových lidí bambilion.

id

Já to tak pochopila. Ptá se, zda lze se rekvalifikovat se zemědělskou a nebo musí dělat střední zdravotní školu celou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]