Jako že je potřebné dát roznašečům viru víc času na návštěvy dědečků a babiček?
buresstb
Samozřejmě potřebujeme promořit národ statistiky to říkají jasně umřelo pouhých 33 tisíc lidí k dnešnímu dni,v ČR žije zhruba 10,7 milionů lidí to znamená že umřelo NECELÉ 1 JEDINÉ % obyvatel dnes jsem byl v Praze na Bulovce na preventivní kontrole a procházel jsem i kolem JIP oddělení které je POLOPRÁZDNÉ bylo sotva z půlky plné v čekárnách nebyli žádní lidé kteří by umírali tak kde jsou ti vysílení zdravotníci co padají na hubu a kteří nezvládají svou práci?
Páč tam kde je fofr, že nestíhají a umírají lidé, tak nekoukáte, páč tam se nedostanete.
Já taky koukal v čekárně před CTa MR, jak se courá plno personálu okolo, ale určitě bych podle toho nesoudil tak, jako Vy.
buresstb
Mliancukrar: aspoň si nevymýšlím jako TV a novinky.cz abych strašil ostatní nebo je poštval proti sobě POUZE tyto lži a výmysly slouží k více "antivaxerum" odpírání respirátorů a vakcín protože z lidí dělají blbce a poté se diví že jsou naštvání a že odmítají hloupé vládní nařízení které k ničemu nevede (viz 2020) já sám očkovaný jsem 2 dávka od května 2021 na 3 tí již nejdu certifikát mám do 2025 tak mi všichni můžou ... A jsem očkován pouze kvůli dojíždění do zahraničí (práce) nejdu na 3 tí protože mi zničila imunitu covid si myslím že jsem měl 2x ležel jsem týden doma s čajem test jsem nedělal po týdnu jsem šel do práce opět bez testu respirátor nenosím opatření nedodržuji stejně jak očkování bylo dobrovolné nyní již povinné jinak jste vyvrhel,blbec,idiot a všechny ohrožujete takže tak... Můžeme se vrátit k totalitě buď se naočkujeme XXXtou dávkou vakcíny nebo vaše dobrovolné rozhodnutí může vést i k vyhazovu z práce *zeď*
liska5
Buresi, to nebylo covidové oddělení JIP, kde jste byl. Ta jsou kvůli speciálním opatřením jinde. Covid je 30x smrtnější, jak chřipka.
buresstb
Liska5: jistě to jsou ta oddělení kde dostávají nemocnice k základní péči navíc 800kč DENNĚ za pacienta takže klidně ať tam člověk leží i 3 měsíce sama to moc dobře víte... Hlavně že rostou čísla nakažených a že mají důvod proč uzavírat podniky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.