Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Delší prázdniny

Od: ralf odpovědí: 13 změna:
Myslíte, že budou prodloužené vánoční prázdniny? Všude se píše, že je to v jednání, ale nic se nekoná. Co myslíte?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Jako že je potřebné dát roznašečům viru víc času na návštěvy dědečků a babiček?

buresstb
Samozřejmě potřebujeme promořit národ statistiky to říkají jasně umřelo pouhých 33 tisíc lidí k dnešnímu dni,v ČR žije zhruba 10,7 milionů lidí to znamená že umřelo NECELÉ 1 JEDINÉ % obyvatel *smich* *smich2* dnes jsem byl v Praze na Bulovce na preventivní kontrole a procházel jsem i kolem JIP oddělení které je POLOPRÁZDNÉ bylo sotva z půlky plné v čekárnách nebyli žádní lidé kteří by umírali *smich2* tak kde jsou ti vysílení zdravotníci co padají na hubu a kteří nezvládají svou práci?

V důsledku covidu zemřelo 250x víc lidí, než v důsledku okupace r.1968 ..

buresstb,

asi jste se díval špatně, nebo neviděl.

Páč tam kde je fofr, že nestíhají a umírají lidé, tak nekoukáte, páč tam se nedostanete.

Já taky koukal v čekárně před CTa MR, jak se courá plno personálu okolo, ale určitě bych podle toho nesoudil tak, jako Vy.

buresstb
Mliancukrar: aspoň si nevymýšlím jako TV a novinky.cz abych strašil ostatní nebo je poštval proti sobě POUZE tyto lži a výmysly slouží k více "antivaxerum" odpírání respirátorů a vakcín protože z lidí dělají blbce a poté se diví že jsou naštvání a že odmítají hloupé vládní nařízení které k ničemu nevede (viz 2020) já sám očkovaný jsem 2 dávka od května 2021 na 3 tí již nejdu certifikát mám do 2025 tak mi všichni můžou ... A jsem očkován pouze kvůli dojíždění do zahraničí (práce) nejdu na 3 tí protože mi zničila imunitu covid si myslím že jsem měl 2x ležel jsem týden doma s čajem test jsem nedělal po týdnu jsem šel do práce opět bez testu respirátor nenosím opatření nedodržuji stejně jak očkování bylo dobrovolné nyní již povinné jinak jste vyvrhel,blbec,idiot a všechny ohrožujete takže tak... *zed*
Můžeme se vrátit k totalitě buď se naočkujeme XXXtou dávkou vakcíny nebo vaše dobrovolné rozhodnutí může vést i k vyhazovu z práce *zeď*
liska5

Buresi, to nebylo covidové oddělení JIP, kde jste byl. Ta jsou kvůli speciálním opatřením jinde. Covid je 30x smrtnější, jak chřipka.

buresstb
Liska5: jistě to jsou ta oddělení kde dostávají nemocnice k základní péči navíc 800kč DENNĚ za pacienta takže klidně ať tam člověk leží i 3 měsíce sama to moc dobře víte...
Hlavně že rostou čísla nakažených a že mají důvod proč uzavírat podniky

liska5
hodnocení

0x

Počkej, až Deltu vytlačí Omikron. Pak se budete radostně promořovat, a nic se neprodlouží.

hodnocení

0x

Vzhledem ke školní docházce za poslední rok by se měly vánoční prázdniny zcela zrušit.

tomaso
A vánoce taky zrušit. Stejně jsme národ ateistu. A je to jenom materialismus.

Letos netřeba rušit. Vychází to hezky na víkend.

Jako odměnu vy na Štědrý den mohli být jedničkáři doma, ostatní hezky alespoň na dopoledne do školy, taktéž na Silvestra. Jinak hezky klapat do školy.

Nám už zrušili (Vánoce). Překvapivě nemusíme do práce 24. a 31. *zed* Děti teda mají po prázdninách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]