Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malý penis v 18

Od: gotex odpovědí: 17 změna:

Zdravím, je mi to sice trochu trapné, ale potřebuji se o tom s někým poradit. Je mi čerstve 18 let a můj penis je velký pouze 11 cm. Jsem stále panic, protože se bojím reakce ostatních žen. Tak se chci zeptat vás žen, jaká by byla vaše reakce, kdyby muž s kterým byste se měla vyspat, měl pouze 11 cm? Popřípadě jestli by to byla překážka v dlouhodobém vztahu?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Já už vím, jak to je. Ty jsi nám zatajil, že jsi hermafrodit. Protože jsi současně Gotex a Helča v jednom těle. Proto máš tedy jen 11 cm. Kdybys byl opravdu chlap, měl bys 22 cm. Ale jsi jen půl chlapa, tak Ti příroda dala jen těch 11. Zato máš zase ale půlku vagíny a to taky není k zahození. Tak můžeš být chvíli Gotex a chvíli zase Helča, podle gusta.*tanec*

Zajímalo by mě, co bys měl v té prázdné budce, kdyby se měřila kapacita mozku. Možná tam něco málo kloktá, ale místa je kolem ještě habaděj.

Tak hezké Vánoce, Gotexi i Helčo. Ale hlavně, že vám oběma chutná, ty centimetry nestojí za nějaké trápení. *smich* Jaga.

hodnocení

3x
Vykládala mi kamarádka že byly na nějaké vesnické zábavě a byl tam moc sympatický chlap. Když se s ní začal bavit tak se pritočila jiná a řekla jí že chlapa znají všechny ženský ve vsi protože se o něm šíří zvěsti že ho má opravdu malýho. On to nijak nekomentoval ale pak vyšlo na jevo že měl všechny pěkný ženský ve vsi protože každá chtěla vědět jestli je to pravda a zažít co s ním předvede. Tož asi tak:) :)

Tak to je hodně dobrý :-D

hodnocení

1x

Měř to od řitního otvoru. Centimetrů bude více a i Helča bude spokojená *smich* (schizofrení?)

koktavy*
hodnocení

1x
Nic si s toho nedělej, taky mam malý penis a problém s tím nemám. U malého je větší předpoklad kvalitnější erekce i sex se da dá užít naplno. U malého máš větší výběr spodniho prádla, můžeš nosit i dámské

helca*
hodnocení

Pro mě teda rozhodně ANO !

nechci být zlá ale 11 cm je opravdu málo *smich*

kami123

A kolik je je tvá seriozně ideální délka?

fero*

Nechápu proč toho chlapce takto podceňjete,jednak je mladý a ještě mu vše doroste .Děláte velkou "hrdinku," jsem

přesvědčen, že pokud by Vás dostal do parády muž s uvedenými rozměry,ale tz.vostrý, tak polezete po stropě v domnění ,že jste v ráji. Není -liž pravda.

Vždyť to je troll. Odpovídá si sám sobě.

hodnocení

0x
Ale no tak. Odpovídat sám sobě. To se přeci nedělá.
kami123
28.11.21 18:28

pšt;)

hodnocení

0x
Ono taky záleží v jakém stavu máte těch 11cm.. Když je dolů nebo nahoru? Pokud dolů,tak je to dobrý.Pokud nahoru,tak už je to .. Ale je spousta žen, kterým by to určitě nevadilo.. Říká se, že .."I s malým kašpárkem jde zahrát velký divadlo" Tohle rčení nevzniklo jen tak pro nic za nic
tabletka*

To vskutku nevzniklo pro nic za nic, to vymyslela nějaká ohleduplná žena, aby utěšila mrňouse. Rozhodně to nemá s realitou nic společného. Netřeba mít kládu jak Falcom, ale malý kašpárek je jen...kašpárek.

michalverner
Jde o to jestli stojí hrát velké divadlo před špatným obecenstvem.

serpen
hodnocení

0x

Neboj, všichni se tváří, jako by měli anakondu, přitom mají užovku. Když budeš sebevědomý, tak to žádná řešit nebude, když budeš bušit jak zásahovka na dveře.

tom33
hodnocení

0x
Každý jsme nějaký.

hodnocení

0x

I s malym kasparkem se da zahrat velke divadlo...pero neni auto, zalezi na technice...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]