Nejste přihlášen/a.
Zdravím, je mi to sice trochu trapné, ale potřebuji se o tom s někým poradit. Je mi čerstve 18 let a můj penis je velký pouze 11 cm. Jsem stále panic, protože se bojím reakce ostatních žen. Tak se chci zeptat vás žen, jaká by byla vaše reakce, kdyby muž s kterým byste se měla vyspat, měl pouze 11 cm? Popřípadě jestli by to byla překážka v dlouhodobém vztahu?
Já už vím, jak to je. Ty jsi nám zatajil, že jsi hermafrodit. Protože jsi současně Gotex a Helča v jednom těle. Proto máš tedy jen 11 cm. Kdybys byl opravdu chlap, měl bys 22 cm. Ale jsi jen půl chlapa, tak Ti příroda dala jen těch 11. Zato máš zase ale půlku vagíny a to taky není k zahození. Tak můžeš být chvíli Gotex a chvíli zase Helča, podle gusta.
Zajímalo by mě, co bys měl v té prázdné budce, kdyby se měřila kapacita mozku. Možná tam něco málo kloktá, ale místa je kolem ještě habaděj.
Tak hezké Vánoce, Gotexi i Helčo. Ale hlavně, že vám oběma chutná, ty centimetry nestojí za nějaké trápení. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.