Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asi jsem se zamilovala. Špatně

Od: liptom odpovědí: 13 změna:
Do chlapa, kterého jsem viděla párkrát. Ale je to špatně, jsme zadaná řadu let a nepodvádím.
Prosím jen ty, kteří si chtějí přečíst zpověď bez rypavych, a nebo nesmyslných řečí.
Je to partnerův šéf. Dokonce nový šéf. Partner je jeden z nejvyšších managerů v podniku a ze svého titulu pozval onoho nového šéfa na oběd, dvakrát, k nám domů. Pokaždé přišel, ač tvrdil, že nechce rušit a obtěžovat ( chápu). Ale nám to nevadí, děti nemáme, nechceme žádné výhody a šlo nám jen o to, že měsíc už nebyl doma ( rodinné záležitosti a sluzebka ).
Jenomže, já se asi fakt zabouchla. Líbí se mi jako chlap. Asi budu znít jak nějaká blbka v pubertálním věku, ale párkrát jsem si všimla, že když jdu na skok a před koncem pracovní doby za partnerem, tak se stalo, že šéf mě viděl a ztuhl. ( Vstup do práce mám povolený )
Ztuhl, kouká na mě, já na něj. Oba mlčky, až do doby, než pozdravim já, nebo on. A nebo někdy je to normální, bez nějakého fópá.
Mimo práci se to nestává. Bavíme se normálně, uvolněně. Dokonce mi nabídl místo (to ještě předtím, než mě viděl a přítel s ním o mě mluvil). Ale najednou místo by mělo být v jeho blízkém okruhu ( což si vysvětlují tím, že šéf na prý dobrý instinkt na lidi a dokáže člověka odhadnout ).
První oběd probíhal, tak že přišel, přinesl víno. Druhý oběd přinesl k maličkost i mě a omlouval se, že to neudělal poprvé a dokonce jsem si všimla, že byl navoněny. Když se mnou mluví ( a nevypráví zrovna svoje historky ) tak se usmívá.
Do háje, já neříkám, že mu skočím do postele, budu ho svádět. To se nedělá. Je ženatý. Navíc o paní i dobře mluví :)) Ale možná by mě hrálo na srdci a egu ;)že po mě taky jede, líbím se mu. Ale nevím... Zda tam náznak je?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

futra
hodnocení

7x

Zkuste někdy na ten oběd pozvat s ním i jeho manželku a jestli to je možné ,tak nějaký čas nechoďte za mužem do práce.Třeba vás to zamilování časem přejde.

cviki
hodnocení

3x

Nechoď tomu naproti.

Zničíš všem život, utlum to v sobě, co oči nevidí, to srdce nebolí.

hodnocení

1x

Tohle není nic nového. Stávalo se to a stávat bude. Jde o přitažlivost podmíněnou postavením onoho pána. Kdyby byl přesně ten samý pán řidičem tramvaje a i jeho byste vídala každý den, tak byste si ho ani nevšimla a to ani v tom případě, že by na Vás vždycky zaraženě koukal. ;) A že on ztuhne pokaždé když Vás vidí, je asi způsobeno tím, že asi vycítil, že se něco ve Vás děje. To co tady popisujete je úplně učebnicový příklad zamilovaných pacientek, nebo studentek. Imponuje Vám jeho autorita, ne on. Ale je to chlap, tak nebude zase až tak těžké dojít až do konce a mít s ním intimní chvilkový vztah. Ale pozor na to, abyste pak hořce nelitovala. On je ženatý a Vy zadaná. Možná, že Vy byste mosty klidně zbořila, ale chlapi jsou v tomhle úplně jiní. Ti ve většině případech vycouvají. Nemají na nějaké trable totiž "koule". Omlouvám se chlapům, ale budouli upřímní, dají mi za pravdu. Málokterý chlap se kvůli nějakému chvilkovému sexuálnímu dobrodružství rozhodne "bořit mosty". Chlapi milují svůj klid a zavedený pořádek. To by musel být ten dotyčný doma hodně nespokojený a Vy byste mu musela předvést něco, co ještě nezažil...:-D

liptom
hodnocení

Nikoho svádět nechci, ani já se nechci nechat, vzhledem k závazkům. A nesouhlasím s tím, že ne to díky jeho funkci. Není první, ani poslední šéf, kterého jsem zažila u muže nebo přímo jako můj nadřízený. Ani se mi nikdy nestávalo a nestává, že bych se zamilovala do nějakého idola - herce, zpěváka. Na tohle opravdu netrpim :)). Navíc dávno mi není náct, ani 20, či 30 let... Zkušenosti a snad rozumím mám, abych věděla co mám, či nemám podnikat za kroky. A vzhledem k tomu, že nevěrou jsem si s bývalým mužem prošla, tak jí opravdu ze srdce nemusím.
Mě jen spíš zajímalo, zda by tam byla šance, že bych se líbila jako žena, někoho, kdo není jen přes net nebo kolemjdoucí ve městě
A pardon všem za chyby, mám ruku v sádře, tak že píšu jak Tatar :(((

No to Vám věřím, že do šilhavého, anebo tlustého a funícího šéfa byste se nezakoukala. Obrazně řečeno, samozřejmě. Něčím ten chlap "sedět" musí. Asi jsem se špatně vyjádřila. Ale jak je teda možné, že když jste teda dle Vašich slov už dost zkušená žena, že Vaše otázka zní jasně. "Asi jsem se zamilovala". A dále popisujete jak to probíhá a nezlobte se, ale to nevypadá na zkušenou ženu. Nakonec sama píšete, že to vypadá na to, že jste se do něj "zabouchla" a že máte pocit jako byste byla v pubertálním věku, a v tom Vám odporovat nebudu. Ale teď vysvětlujete, že Vám jde o to zjistit, jestli jste pro muže přitažlivá všeobecně. Tomu teda už nerozumím vůbec. Takže jestli by se nechal svést tento muž, tak by to Vaše dilema vyřešilo? *co*Já si myslím, že ten příběh nemáte dost dobře promyšlený. Zkuste to znova. :)

liptom
hodnocení

Vím, že to nesmí překročit hranici, a ani nejsem taková, že bych to udělala. Obzvlášť, když jsme oba zadání.
Jenomže, nabídku práce jsem přijala. Teď to visí na tom zda projdu výběrovým řízením ( to neřídí nikdo z firmy od něj, ale jinde ). Říkám si, zda si to vše nenamlouvam - sem tam ten jeho zasek, když mě vidí. I ta menší pozornost - tak mohl chtít být jen slušný a prostě přinést i něco mě. Baví a usmívá se že slisnosti. Nic víc. A třeba ho, ale vůbec nezajímám.

hodnocení

0x

Ano, je to špatně. Vyhýbat se mu, nebýt v jeho společnosti a najít si nějakou činnost. Nedá mi to, ale prostě se asi nudíte a taky Vás pálí dobré bydlo.

liptom
hodnocení

Pálí dobré bydlo? A nudím se? Zajímavý, jak někdo takto bere nebo zastírá citovou stránku.
Stalo se. Nikdy mě nepotkalo nic podobného.
tablettka
hodnocení

Poddávat se tomu nebudu. Jen mě zajímalo skrz ego, zda třeba jako o zemi by ,byl zájem,.

ltz
hodnocení

0x
Zamilovanost je vlastně nádherná věc v životě člověka. I když víte, že z toho nic nebude. Ale máte pocit jako by vám narostla křídla a je vám krasne. Důležité je, jak s tim člověk naloží. Když je on ženatý a vy zadaná, tak si dát pozor, aby jste neublížila sobě i druhým. Stejně nemáte v úmyslu nějaké akce. Ale vypadá to, že i vy jste ho zaujala, tak o to více je na místě mít rozum. Např. si pomůžete tím, že se budete snažit moc se s ním nevidat, ani úmyslně tomu napomáhat, abyste se s ním potkávala.

hodnocení

0x

Pan svůdce je pěkný kujón. Určitě nejste jediná, zkouší to, kudy chodí a na Vás vidí jak v zrcadle, že našel objekt, který mu to baští, kde by mohl mít úspěch. Neuražte se, prosím, ale prostě husičku, která mu bude věřit. Myslím si, že to není jeho první, ani poslední úlet. Chudák jeho paní asi nic netuší a těší se, až se jí ten její kujón vrátí domů.

Pokud jste slušná a věrná ženská, budete si dál vážit toho svého partnera. Znáte ho, víte, co od něj čekat. A byla by škoda ho vyměnit za nějaké "ředitelské pozlátko." Které nakonec nebude mít dlouhého trvání.

Pokud jste "ta druhá", nechci použít hned nepatřičný výraz, potáhnete se za tím šéfem kraj světa. Do té doby, dokud on si nenajde jiný objekt svých tužeb. Pak Vás kopne do pozadí a Vy se pokorně vrátíte zpátky. Jenže mezitím Váš partner může prokouknout a kopnout Vás do pozadí rovněž.

Tak rozhodujte bedlivě. To, že "byl navoněný", není důvod. Často je lepší chlap nenavoněný, ale pořádný, než navoněný panák, který má nekalé úmysly /párkrát si užít a dost/. Rozmýšlejte bedlivě, navíc teď, v předvánočním období, můžete někomu pořádně ublížit. Dokonce i sobě. Jaga.

hodnocení

0x

No podle toho odkazu, co sem vložila "jedubabička", jsem daleko od pravdy nebyla. Slečna si vymýšlí a hledá, kde se kdo na tu její povídačku chytí. *nene*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]