Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kresby- nazor

Od: resli odpovědí: 8 změna:
Dobrý den. Zajímá mě nestranný názor. Kreslím pro rodinu, známé i cizí lidi. Myslím,že člověk se časem trochu zdokonaluje, ale ... Dám sem pár ukázek a prosím Vás o názor na kvalitu . Vím,že to není nic moc, když koukám na videa, co lidé umí,tak mám chuť s tím švihnout,ale dělám to ráda...prosím o uprimny názor. Děkuji vsem
Kresby- nazor
Kresby- nazor #2
Kresby- nazor #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nooo, já bych takovou kresbu určitě nesvedl, něco asi umíte. Na druhou stranu - ten první a druhý obrázek, kdybych to nečekaně zahlédl na stěně, asi bych se slušně lekl. Ty obličeje jsou trochu horrorové... Ten třetí by šel.

Za tu hororovost nemůže kreslířka,ale to dítě asi nemělo svůj den a podle toho se tvářilo..:-D

alai
hodnocení

1x
Zaujala mne druhá a třetí fotografie. Líbí se mi jak jste vystihla momentální rozpoložení a náladu dítěte. Umíte toho dost, je to hezký koníček, byla by škoda v tom nepokracovat.

idanova*
hodnocení

1x

Zdravím. Pokud to nejsou fotky "hozené do fotošopu", talent určitě máte a zručnost taky. Ale toto vypadá jak dělané podle fotek, tím z kreseb kouká určitá "strnulost". Ale jistě se tím krásně naučíte vnímat dobře tvar hlavy i pod vlasy, dobře umístit oči, nedeformovat kosti obličeje, posadit hlavu na ramena a linii páteře. Ale jestli můžu, radila bych, abyste si zkoušela, podle živého člověka sedícího modelem, dělat malé studijní kresbičky jen hodně měkkou tužkou, uhlem, křídou, kdy načrtnete během 5-10 minut předlohu. Tím se naučíte zachytit to důležité tak, aby to bylo "živé". Postupně v tom náčrtku budete propracovávat některý detail, který na tom náčrtku upoutá pozornost, pak víc detailů, až na vás časem bude koukat celý portrét, nebo celá postava, která nebude "studená", ale "promluví" k vám. Ida

tomaso
hodnocení

0x
ANO kresby hezké, ale ty výrazy lidi jsou hororové

hodnocení

0x
Pěkné kresby

tabletka*
hodnocení

0x

Když vás to baví, kreslete pořád dál. Je to dobrý koníček, klidný, tvůrčí.

hodnocení

0x

Chybí podpis a datum :)

To až jednou budou tyto kresby slavné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]