Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
je tu někdo kdo pracoval nebo pracuje u O2 na prodejně?
Vím, že to v těhlech společnostech funguje tak, že je fixně třeba 18 000 a zbytek jsou různé provize.
Máte nějaké zkušenosti, kolik si v průměru tak člověk i s těma provizema odnese? Vím, že každý to má jinak, protože každý ty provize nemá stejné. Ale jestli je to práce, která teda by zatím stačila. Stěhuji se do Prahy z jiného města a zatím tam mám od nich nabídku. Samozřejmě potřebuji jen práci zatím abych se tam nějak zajel a dostal do nového života a v průběhu bych si hledal jinou práci v mém zaměření.
Díky
Mám podobnou zkušenost. Sice jsem tam nepracovala, ale jako zákazník. Mladí pohlední lidé, ale opravdu velice přesvědčující až vtíraví, snažící se vnutit a prodat za každou cenu. Cokoli a komukoli. Starší lidé jsou důvěřivější, je to pro ně snadná kořist.
Jsem asi jedna z mála, kterou na nic neutrhli. Protože když něco nechci, umím opravdu důrazně říci NE!
Záleží, zda na to budete mít žaludek. Každý to nedokáže, já sama bych si tam nevydělala nic, nemám povahu na to někoho do něčeho nutit. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.