Neovládám tu cizí řeč, co znamená HORROR JOKES? Co by se stalo, kdyby nějaký klient toho taxíku byl ozbrojen? Vanasi,víte co si myslím? Mám známého, který lítá v dluzích. Ten téměř touží po tom, aby došlo k válce, zhroucení měny, státu, zombie apokalypse, čemukoliv, co by ho zbavilo dluhů. V čem lítáte Vy?
Nelítám v ničem, tohle je můj nejlepší prank. Strašně to žeru, jsou tam i další suprový. Škoda, že mi tu smazali masakr motorovkou na parkovišti, ale stačí, když si zadáte na you tube - massacre chainsaw prank, a vyjede Vám to. Jaké jsou Vaše oblíbené pranky?
Rozumíte o co tu jde - vezme se vzorný občan, a kolem něho se vytvoří naprosto něco fatálního, neuvěřitelného a čeká se, jak bude reagovat. Jako třeba zombie, motorovka masakr, serial killer, atd. You tube je toho plné, stačí zadat prank a klíčová slova, jako treba prank zombie a je to.
A co jako nebo kam kdo přijde? Některé vtipy jsou za hranou.Všechno má mít své meze.. Někoho by taky mohlo klepnout! Anebo někdo nepochopí, že je to jen jako a patřičně zareaguje!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.