Nejste přihlášen/a.
Koukam, ze diskuze se z velke vetsiny toci kolem covidu. Asi nove nabozenstvi...
Ano, jsou pro mne důležité,a to velmi. Ale pozor - jen ověřené a vydané MZ nebo UZIS. Ty ostatní jsou velmi zavádějící.
Znám lidi, co by Vám za tohle konstatování dali po tlamě. U sousedů na covid právě zemřel táta. A žádnej břichouš. Ještě v říjnu byl na kole na Rejvízu.
Můžete nastoupit v nemocnici jako dobrovolník, tam personál padá vyčerpáním. A pak si sám vyplňte svůj diagram.
pro pravdu a z bezmocnosti se někteří nejvíc vztekají, chce to psychickou odolnost a hledat řešení.
to lze sdělit o každém názoru na cokoliv...
Jak se to jen mohlo stát? Určitě jde příkladem, chrání se respirátorem, vyhýbá se rizikům jako jsou hospody a vánoční trhy, je pětkrát očkovaný, tečku už také udělal... Divné...
Divné? Jak pro koho, očkovaný je 2x a žádná vakcína Vás neuchrání od nakažení. To se tvrdí od začátku.. Nebo napsal někdo, že chrání na 100%?
Milane ale toto se také tvrdilo , než se zjistilo, že pravdou je opak! Ale klidně to také můžete kdokoliv popřít!
diesle, žádnej normálně uvažující člověk si přece nemůže myslet, že ho jakýkoliv očkování proti jakékoliv nemoci ochrání na 100%, i vymýcená tuberkuloza tady je pořád, ale skoro se o ní nevědělo, jak málo případů se vyskytovalo.
diesel, "ale toto se také tvrdilo"
záleží, kdo to tvrdil. Zde na poradně je několik lidí, kteří se diví, že se lidi nakazí po injekci, ale co já pamatuji, již od první vakcíny z Ruska se tvrdilo, že učinnost je x%.
Vnímám problém takto: Jako něco nového, s čím se lidstvo potkalo v téhle míře poprvé, sleduji převážně odborné informace. Třeba jak se mutace "obracejí k mladým" (proč to?) a jak fungují očkovaní (špatně, roznášejí dál). Zajímá mne. Diskuzí je hodně, ale některé - zejména vládní - jsou strašně hrozně příšerné.
Myslím, že se virus "zabydlí", nebude nevýhodně hubit oběti, jako to udělaly předchozí cca 4 Sarsy mezi námi. A že na tom zabydlování pilně pracuje, obcházeje celkem vklídku očkování.
Milane, tak to mi budete muset vysvětlit. Vy souhlasíte a jste spokojen s tím, že se k očkovaným přistupuje jako k bezinfekčním (pokud nemají klinické příznaky)? Vám to přijde v pořádku? Nebo vás zase nechápu? Vždyť hlavně kvůli tomu jsou teď tak velké nárůsty nakažených. M.
mono - samosebou, že by testováni měli být všichni, Ale někdo holt vyhodnotil, že tohle "špatně" je menší než neočkování.
A doufá, že přínos toho, že se kvůli tomu někdo nechá očkovat bude větším než škoda z toho, že někteří očkovaní virus roznášejí.
Co je na tom nepochopitelného?
Asi si budu taky muset pořídit mluvčího...
Tak nevím, kterého člověka by to mohlo "donutit" k očkování. Na to jsou tu jiné příkazy a zákazy. Já v tom v prvním případě vidím spíš cílené šíření nemoci = promořování. V případě druhém šíření nenávisti. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.