Nejste přihlášen/a.
Zdravím své kolegy a kolegyně, nahrává si někdo z vás díly Top Star magazínu z Primy? Uteklo mi vydání věnované Vladimírovi Menšíkovi, nemá to náhodou někdo v dvd rekordéru, nebo už na dvd? Mám všechny díly, jen ten Menšík mi chybí...byla to epizoda 15. velice děkuji Uki...
Tyhle speciál díly nedávají na net, protože jsou chráněný autorskejma právama. Aspoň takhle mi to napsali přímo z PRIMA TV.
doplněno 14.05.10 23:17:Jedině že by to měl někdo nahraný a nějak vám to přeposlal.
napiste do archivu tv prima a reknete jim ze mate zajem o prepis poradu na dvd . takto jsem to aspon udelala ale jednalo se o ceskou televizi .. URCITE NECO TAKOVEHO nabizi i prima..
je to sluzba placena -orientační ceny: přepis pořadu na DVD v délce do 20min 930Kč + 19%DPH, přepis pořadu na DVD v délce do 60min 1430Kč + 19%DPH).
toto jsou ceny u ceske televize!
pokud se vam za to nechce platit pak nezbyva nez doufat ze se najde nekdo kdo si to nahral a udela vam kopii pokud ji chcete do sbirky ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.