Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Top Star magazín

Od: ukulele* odpovědí: 6 změna:

Zdravím své kolegy a kolegyně, nahrává si někdo z vás díly Top Star magazínu z Primy? Uteklo mi vydání věnované Vladimírovi Menšíkovi, nemá to náhodou někdo v dvd rekordéru, nebo už na dvd? Mám všechny díly, jen ten Menšík mi chybí...byla to epizoda 15. velice děkuji Uki...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

WWW.STREAM.CZ

ukulele*
hodnocení

nějak tam Vladimíra nemohu najít a jak si to stáhnu a převedu na dvd, potažmo jak to zařadím do série, kterou mám v rekordéru, abych si to poté vypálil?

hodnocení

0x

Tyhle speciál díly nedávají na net, protože jsou chráněný autorskejma právama. Aspoň takhle mi to napsali přímo z PRIMA TV.

doplněno 14.05.10 23:17:

Jedině že by to měl někdo nahraný a nějak vám to přeposlal.

ukulele*
hodnocení

to je jasný, kápnul jste na to! ten odkaz na stream byla blbost *zed*

arimas*
hodnocení

0x

napiste do archivu tv prima a reknete jim ze mate zajem o prepis poradu na dvd . takto jsem to aspon udelala ale jednalo se o ceskou televizi .. URCITE NECO TAKOVEHO nabizi i prima..

je to sluzba placena -orientační ceny: přepis pořadu na DVD v délce do 20min 930Kč + 19%DPH, přepis pořadu na DVD v délce do 60min 1430Kč + 19%DPH).

toto jsou ceny u ceske televize!

pokud se vam za to nechce platit pak nezbyva nez doufat ze se najde nekdo kdo si to nahral a udela vam kopii pokud ji chcete do sbirky ..:)

ukulele*
hodnocení

pro arimas, už jsem se ptal a ceny mají podobné, jsou to paka...jednou jsem chtěl pár minut z rádia, nebudu ho jmenovat, mno a odepsali mi, že minuta stojí 19 kč! +dph, samozřejmně! *bzum*

nezbývá mi, než čekat, než se někdo ozve, třeba je nás víc, kdo si archivujeme televizní pořady?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]