Nejste přihlášen/a.
Prozraďte, jaká kvalitní červená vína máte nejraději.
Můžete doporučit?
Potřebuji rozšířit vinotéku.
Díky
3x
Nevím, zda je to "ještě" víno, nebo už něco silnějšího. Spíš to druhé. Ale nejraději mám dobré portské. Stejně jako paní Eliška Balzerová. ![]()
Pozor, je ale ošidné. Pije se jako vínko a zatím...Známá po jeho přemíře poblinkala záhon jahod.
Proto ho pít jako dáma. Jaga.
Wampíku, naštěstí jsem u této "akce" nebyla. Znám to jen z barvitého líčení vnučky.
I jahody už byly po sklizni, takže žádná škoda se nestala. Škoda byla jen toho dobrého vína. Než se s ním zlít, rozdělila bych si ho - každý večer skleničku na zdraví a bylo by to prima. Inu, někteří lidé pořád nevědí, jak na to. Jaga.
Jeste tam byly 2% Carmenere. To uz ale byla dost draha lahev.
Zrovna jsem doplnil do sklepa 100 litru vina, tak chvili zamceni doma vydrzime.
0x
Mám rád plnější chutě, tedy místo českých radši čilské, jihoafriké...
Co se českých týče, tak neuděláš špatně s jakoukoilv odrůdou s povědomým názvem...
Co se týče kvality tak to nezáleží na odrůdě, ale hlavně na vinici, vinaři a ročníku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.