Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Narvané vánoční trhy

Od: ml odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,co říkáte na to, že lidé v pátek odpoledne vzali vánoční trhy útokem? Například v Plzni se tlačí tisíce lidí, fronty u stánků, narvané náměstí, desítky metrů dlouhá fronta na ruské kolo.. takový nával tady nebývá ani o Vánocích...
Já osobně lidi chápu, chtějí si alespoň jednou trhy užít, než vše zakážou.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Chceme být nejlepší na světě .. BEST IN COVID ..

liska5
hodnocení

4x

Tady se nějak natlačej, ale v nemocnicích pro ně už nemusí být místo.

tabletka*

Zajímavé, že to chytili i největší zakazovači Vojtěch a Svrčinová, hlídaný Zeman atd. Tak buď trajdali po vánočních trzích nebo je zakopaný pes někde jinde.

fram

...nebo spíš někteří Takyočkovaníbeztestu trajdali za nima - tedy v případě hlavy státu nejpravděpodobněji. Zajímalo by mne jestli mají afrického Ómikrona (původem od největších trajdalů)?

hodnocení

1x
Něco podobného jako čtvrteční ráno v Kauflandu? :)

nox®
hodnocení

1x

Co je na tom divného? Předtím fronty nebyly?

maylin*
hodnocení

0x
Souhlasím s Vámi, také jsem jela do Plzně na trhy, ale nakonec jsem tam ani nešla, protože tam byl fakt nával...a navíc všichni bez roušek... Podle mě je včera odpoledne neměli vůbec otevírat, měla je vláda zavřít hned ráno, jelikož tohle se dalo čekat. No uvidíme za 10 dní, jak se to projeví v číslech nakažených a hlavně v nemocnicích, protože mě opravdu zajímá, kam ty lidi chtějí dávat...
"a navíc všichni bez roušek.." - proč by je měli mít? Příklady táhnou, ne? *smich*
Narvané vánoční trhy

fram
hodnocení

0x

Také byly stánky namačkané na Náměstí míru u sv. Ludmily na pražských Vinohradech a nedalo mi to nevystoupit z tramvaje a projít je. V den zákazu. S tím, že když je velká zima dech stoupá vzhůru - jenom taková berlička, někde by se měla zveřejnit pečlivá studie...(nových omikronů, virus je zase zdá se napřed a očkování je zase víc mimo). Ale žádný vánoční ohřívací nápoj, byly na můj vkus předražené, jenom tak nasát atmosféru pražských vánoc než za sebou zaklapneme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]