Nejste přihlášen/a.
Někdy, když jdu spát, tak se snažím si představit , jak mě vidí druzí lidé . Já sama se znám ze zrcadla, to jsem pořád stejná, ale druzí mě vidí jako starou, silnou, pomalejší, obličej již není mladistvý, tělo povolené. Jako když vidím starší lidi, které znám spoustu let, tak se změnili, ti, co byli namyšlení, ti jsou dnes shrbení, staří a kolikrát vděční za popovídání. Umíte si představit, jak vás druzí vnímají? Jedině si vzít fotku a zrcadlo.
Neumím si to představit, protože se něčím takovým vůbec nezabývám, možná nemám na podobné myšlenky čas. Tedy na přemýšlení před usnutím čas mám, ale mám na programu jiná témata.
Druzí vás mohou vnímat i tak jakou mají vlastní povahu. Hodný člověk vám nikdy neublíží a vidět vás může v hezkém světle když nemá potřebu ublížit. Ale těch ryze hodných je málo a ti zlí je nenávidí aniž by o tom věděli ono podvědomí jim to zařídí. A jak vás může vidět zlý člověk tak to jsou samé negativní slova jedině v případě, že vidí potenciálně krásnou oběť.Krása člověka je taky v jeho dobrých povahových vlastnostech ale krása těla či tváře hraje roly když se prostě někomu líbíte jinak by nebyl třeba ten první impuls proč se mají zamilovaní na prní pohled rádi. Johny Deepovi bylo řečeno pirátkou, v Pirátech z Karibiku, že ho miluje a on na to svím obratem odpověděl ,, Já sebe taky" V tom případě by mu bylo zrcadlo kničemu.
Ano, bývávalo, bývávalo...
Fotka na avataru je z mých 30 let, tehdy na pas. Tedy 36 let stará. Jen mě mrzí, že tady na poradně se před časem nějak divně rozšířila. Takhle boubelatý obličej jsem neměla. /Jak to spravit?/
Měníme se všichni a málokdo k lepšímu. Když potkám někoho, koho jsem třeba už 10 a víc let neviděla, říkám si: Panebože, ten zestárnul. A takový pěkný to byl kluk /holka/. A oni si určitě totéž říkají o mně. Měníme se všichni. A pro připomenutí si občas vytáhnu společnou fotku z tanečních, z maturitního plesu...Je to hezké kouknutí, ale pak se zase musí člověk holt vrátit do reality.
Nakonec to, že stárneme, je na světě jediné spravedlivé. Jinak by těm bohatým, kteří by měli na úplatky, bylo pořád 30. Takhle je to aspoň fér. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.