Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K čemu to je?

Od: magdon® odpovědí: 7 změna:

Že je to reklamní přívěsek na klíče je mi jasné. K čemu ale má sloužit? Dle informace dárce se tím údajně dají "hygienicky" mačkat tlačítka ve výtahu a otvírat dveře (mačkat klika). Ten výtah bych se zavřenýma očima byl ochotný připustit, ale ty kliky? Ani dárce mi to nedokázal předvést.

K čemu to je?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Už ten původní kovový nástroj je pro kočku. A tohle je parodie na parodii. Jinak popis funkcí sedí.

google.com/...

K čemu to je? #2
hodnocení

No vida! Můj dárce měl pravdu *palec*.

Jen to má drobnou chybu - nefunguje to. Při pokusu o stisknutí kliky (pdle Vašeho obrázku) mi to za 1. skřípne prst, za 2. se to zkroutí do vrtule, aniž by to překonalo odpor kliky a na závěr to z té kliky sklouzne :(. To zas určitě vymyslel ňákej inžinýr.

Ale to tlačítko ve výtahu tím skutečně stisknout jde :). Ovšem na klíčích kvůli tomu tuhle opičárnu určitě nosit nebudu. ;).

JJ, další důkaz toho, že afrikainženýři se líhnou i na jiných kontinentech. Mmch, kouzlo nechtěného zafungovalo i u toho mého propagačního obrázku. Kde já jen ten piktogram na tlačítku otevření dveří viděl *haha*.

Kdybych to měla, tak bych to vyhodila. Na klice se to kroutí, jak se tu píše a do naší vesnické chalupy si kvůli této hloupůstce určitě výtah zabudovat nedáme. *bzum*

Někdy nejde o to, zákazníka potěšit, ale prostě něco dát za každou cenu, i když je to ptákovina. Co já už vyházela podobných "darů". Jaga.

007cz
hodnocení

0x
Otvírák na pivo a na petflašky.
hodnocení

Otvírák to určitě není. Na pivo je to malé, měkké, je to tlusté 5 mm. Musel by tam být nějaký břit. Na PET lahve je to rovněž malé,

K čemu to je? #3

tabletka*
hodnocení

0x

Ministerstvo práce a sociálních věcí :) Asi už měli všechno zaplacené a nevěděli co s prachama. Typické. Státní instituce jsou mistry v nakupování pitchovin.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]