Nejste přihlášen/a.
Že je to reklamní přívěsek na klíče je mi jasné. K čemu ale má sloužit? Dle informace dárce se tím údajně dají "hygienicky" mačkat tlačítka ve výtahu a otvírat dveře (mačkat klika). Ten výtah bych se zavřenýma očima byl ochotný připustit, ale ty kliky? Ani dárce mi to nedokázal předvést.
Už ten původní kovový nástroj je pro kočku. A tohle je parodie na parodii. Jinak popis funkcí sedí.
No vida! Můj dárce měl pravdu .
Jen to má drobnou chybu - nefunguje to. Při pokusu o stisknutí kliky (pdle Vašeho obrázku) mi to za 1. skřípne prst, za 2. se to zkroutí do vrtule, aniž by to překonalo odpor kliky a na závěr to z té kliky sklouzne . To zas určitě vymyslel ňákej inžinýr.
Ale to tlačítko ve výtahu tím skutečně stisknout jde . Ovšem na klíčích kvůli tomu tuhle opičárnu určitě nosit nebudu.
.
JJ, další důkaz toho, že afrikainženýři se líhnou i na jiných kontinentech. Mmch, kouzlo nechtěného zafungovalo i u toho mého propagačního obrázku. Kde já jen ten piktogram na tlačítku otevření dveří viděl .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.