Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smysl 3. očkování

Od: jenda22 odpovědí: 25 změna:

Dnes propustili prezidenta Zemana z nemocnice a už je zase zpět s údajným Covid-19. Po 3. očkování, po měsíci pobytu v nemocnici. Jak to vypadá, tak hodně nakažených je právě z nemocnic a z fabrik málokdo. Opět je něco špatně.

To tvrdí, že třetí dávka je téměř dokonale chránící a 4. bude tvořit supermany?

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

je to taky otázka věku u prezidenta ta 3 davká nemusela zabrat

pb®
Spíš celkové kondice, prof. Pirk prodělal covid ještě jako neočkovaný a do nemocnice kvůli tomu nemusel. Ale ten by strčil do kapsy leckterého třicátníka.

ano to jsem taky myslel

tomaso
hodnocení

4x
Máte pravdu nema smysl, nemá cenu to více rozebírat, moderátoři mohou téma uzamknout. Děkuji.

hodnocení

4x

@jenda22 - tvrdí, že třetí dávka je téměř dokonale chránící
Ale houby... očkování nezaručuje nenakažení, ale výrazně lehčí průběh.

achjo
Lehčí průběh zajistí vždy jen osobní imunita, někdo ji nemá tak mu nikdy žádné očkování nepomůže.

Kde jste studoval?

hodnocení

1x

Tak prej to koupil v Lánech, to je ale fofr. Měla by to být smutná zpráva, ale kajícně se příznávám, že jsem se slušné rozchechtal...*smich2*

tabletka*
hodnocení

0x

Souhlas, Zeman by měl jít raději do fabriky.

achjo
Kdo ho v té nemocnici asi nakazil? Já stále tvrdím, že je nejlepší se nemocnicím zásadně vyhnout obloukem. Pokud je plně očkovaný tak je aspoň jasná kvalita vakcíny. Ale pozitivní jsou nejspíš už všichni očkování. Až se to zjistí, pak už jen léky?
tabletka*

Myslíte, achjo, že mu měli tu sondu voperovat doma? Nebo jak?

tomaso
No a proč ne? V Rusku to tak babičky dělat musí idnes.cz/...

Tabletko, kdyby volili nasogastrickou sondu (NG), tak mu jí mohli dát i doma. Akorát ho nechtěli ohavit, tak mu dali PEG.

tabletka*

Gumídku, pravděpodobně žertujete. Když vezmeme v úvahu jeho bezpochyby velmi křehký jícen a možná i již vytvořené jícnové varixy ( spojené nádob s alkoholovou cirhozou), ne tak efektivní výživa nasogastrickou sondou jako přímým PEGem atd., navíc docela solidní ansábl lékařů, kteří tomu rozumí určitě víc než vy či já...tak by stejně s tou sondou v době, kdy byl prakticky v bezvědomí (vlastně byl ze začátku v umělém spánku) moc parády neudělali. Pokud byl zmatený, nejspíš by si ji třikrát denně vyrval.

Pokud byl zmatený, nejspíš by si ji třikrát denně vyrval.
Já tvrdím pořád, že už by toho měl nechat a neměl by dělat prezidenta. Ale kdo půjde na jeho místo...

liska5
hodnocení

0x

Kde to říkali, že ho pustili s covidem? Není to zas nějaká fáma? To by měli ti kolem skafandry.

achjo
Bylo to přece večer ve zprávách:)

pb®
hodnocení

0x
Nebo prostě Fialu jmenovat nechce a nechce a tohle se tak nějak nabízí.
achjo
Taky mě ten důvod napadl, ale chce prý fungovat online (videokonfer.), Tak zítra uvidíme co bude. Babiš zatím vyhlásil ihned nouzový stav a furt mele o povinném očkování, zatím vždy hájil dobrovolné. Snad to ve sněmovně neprojde, ale stejně nadělá v demisi ještě dost škody.
achjo
Teď by však měli být všichni kolem prezidenta v covidkaranténě, lékaři a všichni co se s ním stýkali, čili i ta korouhvička Babiš a nestrašit lidí s restrikcemi. Hezky být doma.

sdfgsdfg
hodnocení

0x

Intenzita průběhu covidu roste s věkem. Berte to např. když máte např. 80 let a každou vakcínou klesne tak, že by jste měl/a průběh kovidu jako o cca 10let mladší člověk než Vy. Takže když budete mět jednu vakcínu a chytnete covid tak covid proděláte jako průměrný 70 letý člověk. S dvěma jako 60letý. (Ono to není takhle úplně správné počítat, ale tak pro ilulstraci)

jq*
hodnocení

0x
Tady nejde jen o Vás, aby jste mohli chodit do restaurací nebo ne, tady jde o ostatní lidi kteří na důsledky toho, že jsou lidé nenaočkovaní, umírají, a nebo mají problémy, a zároveň, když jste naočkovaný tak máte lehčí průběh, neznamená to že nebudete mít Covid-19 vůbec.
72mona
Zatímco předtím běžel slogan "moje rouška chrání tebe, tvoje rouška chrání mě", u vakcíny jsem nic takového nepostřehla. M.
nox®

To vyjádření v podstatě popírá samo sebe. Jste naočkovaný, tak budete chráněný, ale nikdo vám nezaručí, že vážně neonemocníte a že nebudete potřebovat lékařskou péči, případně hrozí i riziko smrti. Co neočkovaní smí nebo nesmí oproti očkovaným je spíš otázka nejvyšších soudů, jelikož se zde pohybujeme na hranici diskriminace a segregace obyvatel.

007cz
hodnocení

0x
Tak Milda je prej v pohodě, v sobotu už bude úřadovat. Možná ta třetí dávka, že by zase vedle, jendo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]