Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si prorazit cestu v zime?

Od: laky odpovědí: 19 změna:
Zdravim, zajima me, kdyz traktor s predni nebo zadni radlici na snih nemuze projet ulici, treba z duvodu parkovani auta na ceste. Jak to resi? Kdyz odhrabuje treba ve 3 rano, jede jednosmerkou, kteta je uzka a dojede ke stojicimu autu a kvuli sirce radlice nemuze projet. Co ma sofer traktoru delat? Vycouvat a zbytek ulice nechat zasnezenou? Dekuji

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

1x

Zavolat cajty aby zařídili odtah. Mmch. pokud neprojede traktor tak ani hasiči, takže ho může kdokoli a kdykoli naprášit už večer a odtáhnout ho musí.

Dřív se tu s podobnýma debilama traktorista nemazalil, zapřáhl ho a odtáhl do pryč, když borec držkoval tak ještě riskoval že pak v hospodě dostane přes hubu. A byl klid, zablokovat ulici jen tak někoho ani nenapadlo... Dnes když podobnej blb zapadne a traktorista ho bude tahat ven a udělá mu škrábaneček, tak ho zažaluje o náhradu škody.. Proto taky údržba odkazuje ať si seženeš odtahovku..

laky
hodnocení

Dekuju, taky me napadla moznost zavolani policie
kami123

Než tak uděláš, změř kolik má na šířku vozovky radlice.

liska5
hodnocení

1x

To je případ u nás. Tam se jednoho dne objeví stojan s cedulí, kterého dne v kolik hodin je potřeba uvolnit parkovací místa v jednosměrce kvůli odhrnutí sněhu. Kdo tam auto nechá, má smůlu. Bude ho mít zabetonované ve sněhovém mantinelu. Nebo se volají měšťáci. Většina lidí si časem zvykla v zimě tohle sledovat. Tak se taky příjde na nenápadně odstavené vraky. Pak zase úřaduje policie.

st
hodnocení

0x
Použít zametací kartáč.
agrometall.cz/...

Na sníh? Bude zametat třeba 20 cm sněhu. *zed**zed**zed**zed*

hodnocení

0x

Když neprojede, musí couvat, jiné řešení není.

kami123

Odtahovka + policie řešení není?

ne, páč ve 3 hodiny ráno, nežli se dočká, tak zachumelí. Osobně, jako řidič traktoru nebudu čekat hodinu, raději za 5 minut vycouvám.

Kdo by tam čekal?

kami123

Ne? V tom případě tedy z důvodu pozdní hodiny a domnělé chumelenice doporučuji, aby byla odpověď od Asd1 smazána, jelikož zřejmě porušuje pravidlo Z1.

zrovna Vy se ohánějte pravidly. Co je špatné na radě asd?

kami123

To, že není řešením problému. Tedy špatná rada.

kami123

Jinak na pravidla mám svůj názor, a vím, že jsem rebel, ale mým účelem je poukázat na nesprávnost tvého tvrzení.

Váš názor Vám nikdo nebere.

kami123

A co můj názor před půl hoďkou, kdy jsem obhajoval právo na soukromí desetileté dcery?

Za výchovu desetileté dcery jsou odpovědni rodiče; vy jste dospělý (předpokládám).

asd1

Hoši, odcouvat beztak musí aby mohla přijet odtahovka :D Dál protáhne až bude volno.. Takže přesnějí vycouvá a pošle tam cajty ať to vyřeší.

kami123

1) když tečou, tak tečou

2) kdo by byl zodpovědný za případnou škodu způsobenou při couvání traktoru?

3) když je tam policie, tak počítám, že odtahovce s majákem bránit příjezdu v protisměru nebude pakliže není moc sněhu.

Zrovna nedávno jsem podobnou situaci zažil. Německo , velké město, den, široká jednosměrka, 100m couvání téměř rovina.

20min jsem ze střechy paneláku pozoroval jak tam stojí a nic. Z počátku troubil. Osobáci couvali. Úsměv mě přešel, když dva zbabělci z toho začli dělat frontu a já byl zaparkovaný kousek za nimi. Vyjel jsem na poslední chvili normálně protisměrem ponechavše je osudu..

laky
hodnocení

0x
Děkuju,děkuju všem za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]