Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odhlásit odběr tisku Právo?

Od: jimi* odpovědí: 8 změna:

Vůbec nevim jakym způsobem mám postupovat při odhlášení novin Právo.Tisk odebirám pouze v sobotu a poslední dobou mi ho doručuji až okolo 12h a to má byt prosím ranni tisk.Tak chci ten odběr zrušit a nemužu se dopatrat jak postupovat.Děkuji za radu.

Jak odhlásit odběr tisku Právo?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Je to stále stejné, tedy zde: pravo.cz/...

Vše vyplnit a hádám, že se vám ozvou. A nebo zde:

Předplatnév zastoupení vydavatele provádí společnost Česká pošta, s. p. ,oddělení periodického tisku, Olšanská 38/9, 225 99 Praha 3, e-mail:pravo@cpost.cz, fax vydavatele: 221 001 488, Informace o předplatném, objednávky, změny a reklamace na telefonní bezplatné lince: 800 800 880

hahanaj*
hodnocení

0x

snad by to šlo zde

pravo.cz/...

jimi*
hodnocení

Diky moc za radu,od včerejška jsme to zjištovali a bez úspěchu*palec*.

hodnocení

0x

Byly doby, kdy odhlášení Rudého Práva bylo skutečně spojené s obtížemi.

Nicméně použij již zde zmíněný odkaz na změnu předplatného, a do popisu změny napiš něco jako "už to nechci".

lidus*
hodnocení

0x

Na poslední straně dole jsou telefonní čísla, mě stačilo tam zavolat a říct, že ruším předplatné denně a chci jen sobotní, sice bylo spousta otázek proč? ale nemusela jsem na ně odpovědět, řekla jsem prostě proto a hotovo a od dalšího čtvrtlení mi začalo chodit Právo jen v sobotu.

jimi*
hodnocení

Odhlasili jsme to dle rady "lidus" otazky neměli ani žádné přemlouváni.Je ostuda že jsme na tak jednoduchou věc nepřišli sami*smich*.Hezký zbytek dne přejem

pavelspacek
hodnocení

0x

Jak odhlásit odběr tisku Právo.

Pavel

tesarova
Telefonní číslo jsem dnes zkoušela 5x a vždy jsem po 5 až 10 minutami kdy se mi neustále ozývalo nezavěšujte naší operátoři vyřizují ty před vámi jsem zavěsila strávila jsem tím skoro hodinu a nedovolila se .Super služba pro ty co se nudí.Pro normálně zaměstnané lidí ztráta času.Ale nevzdává mi to ještě pár hodin a třeba se dovolání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]