Nejste přihlášen/a.
Omlouvám se, tohle by mělo už fungovat: idnes.cz/...
Řekla bych Vám, kam svět spěje, ale nerada používám vulgární slova.
Dnes se mi na netu přihlásil můj osobní odborný dárkový poradce. Představil se jako RADÍM DEJDÁREK. Kde jsem k němu přišla, nevím, s dárky si dokážu poradit sama. A tento slavný poradce mi nabídl, ať koupím jako vánoční dárek velice zdravou lahůdku plnou proteinů. Je to: Dárkový set křupavých cvrčků ve zkumavkách - 4 příchutě - rajčata s oreganem, slaný karamel, barbecue a chilli s limetkou. Jedna zkumavka má obsah 20 gramů, tedy ty 4 zkumavky je 8 deka. A za to všechno jenom pouhých 539 Kč.
No nekupte takovou kravinu! Ceny všeho lezou nahoru jak splašené, do toho energie a já budu kupovat 8 deka cvrčků. Za ty peníze je k mání pěkná kachna, nebo vepřové karé, či jiná dobrůtka.
Opravdu si začínám vážit starých Vánoc, kdy jsem dostala jako dítě svetr, tepláky a pastelky. To byly opravdu dárky. Dnešní svět se opravdu snad obrací do...Jaga.
Těším se, až si na Vánoce dám rybu. TO se možná bude cpát cvrčkama. Kruciš.
Jsou živočichové, kteří mění pohlaví dle situace. Dále - do vodních zdrojů se dostává množství estrogenů z moči žen, co berou hormonální antikoncepci. Ta se u nás užívá v obrovském množství desítky let..A tak ryby pod čistírnami odpadních vod vykazují změny pohlaví. Co to dělá s lidskou populací, to se asi nikdo neodvažuje předvídat.
Za této situace, kdy na budoucí matky působí různá chemie nejen z potravin a jsou pod vlivem působení různých záření,se nedivím, že těchto odchylek přibývá. A to není jen hormonální systém lidských zárodků, i CNS. Stejně tak přibývá autistů, lidí s psychiatrickými diagnózami, autoimunitními poruchami, nádory. Prý mikroplastů mají novorozenci v tělíčku více než důchodci. Lidstvo si podřezává větev.
Vedle toho je třeba připomenout, že vždycky tu bylo nějaké procento homosexuálů. Ne 4%. Už v 90. letech jsem viděla článek o 11%.Ne všichni ale byli vyhranění.
V předchozích dobách byli lidé s takovými odchylkami pranýřováni. Snad pro většinu náboženství byli nepřijatelní, tudíž prožili život ve strachu z odhalení, což by znamenalo smrt. Být jinej bylo takové stigma, že tito lidé to mnohdy neunesli a mladém věku končili sebevraždou, jako např. synovec Ester Janečkové. Dnes se mohou lidi svobodně projevit a neschytají za to trest. Oni si to sami nenaordinovali, nevymysleli. Raději by byli bez problémů většinoví.
Kdo určujte, co je normální?! Příroda chce, že famfulínek patří do mušličky, a tak vzniká rozmonžování. Jinak to příroda nezamýšlí, jedině chybou či poškozením = nezdravá korekce. A to svět zřejmě potřebuje, jelikož jsme přelidnění = abnormální vytváření pohlaví, které fyzicky nedosahují reality. A kdo určil tuhle normalitu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.