Nejste přihlášen/a.
Byla jsem zvyklá na ně pravidelně chodit, protože jsou na počkání, bez objednání je výsledek rychlý a nemusím chodit do nemocnice se dopředu objednávat na PCR. Slyšela jsem, že nebudou už platit při vstupech do vnitřních prostorů.Znamená to, že testovací centra na antigenní testy ve městech úplně zaniknou nebo budou stále fungovat a mohu si test udělat jen pro svojí potřebu a ujištění, že jsem zdravá?
Antigenní test Vám neřekne, zda jste zdravá nebo nemocná. Řekné Vám jen to, že se s nějakou (asi 70%) pravděpodobností nenacházíte ve fázi onemocnění, kde je schopen ji zjistit.
Mohu Vám Ukázat výsledky typu "první pozitivní, dalších pět negativních" - všechny poctivě zdravotnicky provedené z jednoho nosu po pár minutách.
Nebo pět negativních u člověka se středně těžkým průběhem z pozitivním PCR testem den po dni - ani jeden antigenní nic nezjistil.
Záleží na tom, co zaměstnavatel chce. Náš zaměstnavatel vládní nařízení vždy předbíhá. Potřebuje zdravé zaměstnance.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.