Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antigenní testy už zruší úplně

Od: tomanova odpovědí: 16 změna:

Byla jsem zvyklá na ně pravidelně chodit, protože jsou na počkání, bez objednání je výsledek rychlý a nemusím chodit do nemocnice se dopředu objednávat na PCR. Slyšela jsem, že nebudou už platit při vstupech do vnitřních prostorů.Znamená to, že testovací centra na antigenní testy ve městech úplně zaniknou nebo budou stále fungovat a mohu si test udělat jen pro svojí potřebu a ujištění, že jsem zdravá?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

4x
Pokud toto diskriminační a protizákonné opatření schválí, tak bude v platnosti od pondělí. Tak o víkendu ještě můžete něco podniknout, než vám seberou důstojnost...

pb®
hodnocení

1x
Tak hlavně nikam se nemusíte dopředu chodit objednávat, registrace se dělá přes internet a zabere to minutu. Atigenní test vám nezjistí, že jste zdravá. Syn měl před týdnem ve škole antigenní test pozitivní a PCR ukázal co? No jasně že negativní. Už jsem se těšila, že bude mít na půl roku pokoj a on byl uličník negativní. A takhle můžou zdravé dítě buzerovat a zavírat doma týden co týden. Známá má dceru doma už druhý týden, protože pokaždé měla pozitivní kontakt. Sama je po covidu, ale déle než 6 měsíců, tak má smůlu. Nákaza není pravděpodobná, ale do karantény musí, protože někdo nařídil uznávat jen 180 dní po nemoci.

18.11.21 09:10
hodnocení

0x

Ano

tomanova
hodnocení

Od kdy je účinnost tohoto nařízení platná, stihnu něco ještě tento víkend pozítří, kde bych se mohla prokázat antigenním testem?

Dneska by to měli rozhodnout.

hodnocení

0x

Antigenní test Vám neřekne, zda jste zdravá nebo nemocná. Řekné Vám jen to, že se s nějakou (asi 70%) pravděpodobností nenacházíte ve fázi onemocnění, kde je schopen ji zjistit.

Mohu Vám Ukázat výsledky typu "první pozitivní, dalších pět negativních" - všechny poctivě zdravotnicky provedené z jednoho nosu po pár minutách.

Nebo pět negativních u člověka se středně těžkým průběhem z pozitivním PCR testem den po dni - ani jeden antigenní nic nezjistil.

kami123

Toje přece logické, ten první test vypucoval sliznici na inkriminovaném místě do čista. *smich*

ony ty protilátky nemají nožičky..*smich*

Viděl jste někdy tu sliznici?

kami123
18.11.21 14:54

neviděl

minsk
hodnocení

0x

Dnes v 11:00 na Hlavním nádraží v Praze fronta asi 30 lidí na očko /vesměs mladí/ a jenom 3 lidi na testy/, buňka na parkovišti u zubní kliniky/.

hujer
Antigenní testy budou sice dále pokračovat,ale nebude možné se jimi prokazovat v restauraci,pouze pro svojí potřebu mít jistotu zdraví.

72mona
hodnocení

0x
Dotaz.
Jak zaměstnavatel od zítřka pozná, kdo se má z jeho lidí testovat? *zmateny* M.
doplněno 21.11.21 10:31: @ra252 - No páni, odpověď. A bez otazníku. *smich*

Nejlépe všichni.

Záleží na tom, co zaměstnavatel chce. Náš zaměstnavatel vládní nařízení vždy předbíhá. Potřebuje zdravé zaměstnance.

72mona
Většina jich dělá jen to, co musí. Kdyby tomu tak nebylo, neptala bych se. M.

Já ráno zkontroluji nové zaměstnance, zdali májí očkování, pokud ne, tak test.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]