Nejste přihlášen/a.
Myslim nějakou škodu na rodinném domě a ne v bytě, ale třeba poškozenou střechu či balkon způsobenou počasím.Ted před pár týdny když byly na Moravě ty přívaly mokrého sněhu mi poškodíl sníh balkon,i když jsme sníh poctivě odhazovali někam nám tam zateklo celý balkon se podmáčel a začala zespodu opádávat omitka.Nechápem jak k tomu mohlo dojít.Máme tam teraso dlažbu a vždy bylo vše ok.Nevím jestli to má cenu hlasit na pojištovnu...pojistku si platime dost vysokou i na poškozeni sněhem.Ale soused ná řikal že mu nezaplatili nic i když mu doma spadl strop.Tak nevim.
Já už jsem od české vybrala daleko víc než jsem jim za ty roky dala na pojištění domu. Naposledy při vychřici nám vichr otočil 1/4 střechu i s trámama, prostě se střecha překlopila. Nebyl žádný problém, vše se vyřizovalo přes PC, pojšťovák srovnal mé fotky se zkutečným stavem a peníze jsem měla dřív než opravu střechy.
Soused - pokud má pojišěný dům třeba jen na povětrnostní vlivy ... prostě pojistka na barák z venku, tak nemůže požadovat úhradu za škodu uvnitř domu.
Nám padla větev na střechu a rozbila pár eternitových šablon. Pojišťovna nakonec část opravy zaplatila, ale to jednání mě spolehlivě odradilo. Technikem počínaje až po bábu v pojišťovně se na Vás dívají jako na podvodníka a zveličovače a div byste se jich musel prosit.
Za mě tedy Česká pojišťovna už nikdy víc.
Ahoj. Před rokem mě kroupy rozbily část střechy na pergole. ČP platím poctivě pojistky přes 20 let a nikdy jsem nic nenárokoval , až teď. Likvidátor řekl, že škoda je cca 2500Kč. Po měsíci přišla složenka na 600Kč! Šel jsem na pobočku , tam je poslal do pr...le a že s nima končím. Do týdne jsem měl doma zbytek 1900Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.