Zdravím, měl by jsem dotaz co se týče podnikání. Je velká poptávka po lidech co chtějí pracovat. Založil jsem si svojí vlastní firmu kde školim lidi k odbornosti a chtěl bych je dát do firem kde je potřebuji. Oslovil jsem spoustu firem a vše bez odezvy. Nemáte náhodou někdo nějaký typ jak ziskat firmu kde by jsem mohl své lidi dát. Děkuji za jakoukoliv odpověď
Jako personalista z fabriky - máme mnoho poboček a mnoho let zkušeností a využíváme služeb zavedených a osvědčených agentur, kdy jdeme na jistotu a máme osvědčenou spolupráci. Není důvod jít do nejistoty. To zaprvé. Za druhé, bez urážky, ale jestli nabízíte vaše služby vámi psaným textem, kdy i v tomto krátkém dotazu máte několik základních chyb, já bych fakt neměla zájem s vámi spolupracovat. Prostě je to věc co mě odradí, místo aby mě nalákala
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.