Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím umýt novikov?

Od: krakis® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, odřel jsem se na obličeji a lékař mě namazal celý obličej desinfekcí novikov.Je to taková ta zelená hmota, která nejde moc smýt.Nevíte někdo, zda by to šlo lihem, nebo něčím podobným?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

a co to zkusit? Novikov opadá ..

tomaso
hodnocení

0x
Buď rád,že to není novičok...
kami123
13.11.21 13:37

*smich*

kami123
hodnocení

0x

Lihem by to jít mělo, ale člověk musí tak trochu čekat, že to bude pálit.

Dá se to namazat mastí.

Dáse to odrbat při koupeli.

Nicméně novikov působí v podstatě i jako strup, který není radno u větších živých odřenin sloupávat.

hodnocení

0x
Aspoň budete nosit roušku..K tomu brýle a nikdo nic nepozná:) Udělal vám takovou"zelenou karanténu" :) Ne, vážně .Za pár dní se to oloupe a budete zase fešák,nebojte

13.11.21 15:07
hodnocení

0x

-

liska5
hodnocení

0x

Líh bude pálit. Někdy tyhle věci jdou stírat olejíčkem. Nějakým pleťovým, nebo mastí třeba měsíčkovou, Infadolánem nebo bílou vazelínou. Ale moc bych nespěchala, ještě to má asi fungovat. Mělo by to samo postupně opadat, protože kůže se nepřetržitě obnovuje, staré povrchové buňky opadávají. Prostě chvíli budete vypadat, jako potetovanej :-D ...

hodnocení

0x
Ja ho pouzivam casto, vydrzi tak max 3 dny a kdyz mam zraneni na ruce, ktere si myji casto, tak se omyje i tentyz de, rak nevim, jaky masproblem ho smyt

hodnocení

Tak díky za rady, použil jsem líh a pak měsíček.Když jdu večer na ples, tak jsem asi nemohl čekat, než to opadá.

Vypadal jsem jako vodník a zrovna maškarní to není ...

kami123

Příště musíš poprosit doktora/sestru, ať ti vykreslí drsné motivy. : )

liska5

Tak Tě zdobí jizva, jako Indiána.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]