Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké epidemické restrikce mohou nyní nastat

Od: kveta* odpovědí: 5 změna:

Chtěla bych začít podnikat v oboru služeb, zprostředkování svatebních záležitostí pro snoubence, pomoc s vyjednáním obřadu, zapůjčení svatebních šatů, zajednání hostiny, cukrářské výrobky na zakázku, zhotovení snubních prstenů,živá hudba a veškeré poradenství ohledně toho.Ulehčit tímto zprostředkováním různé záležitosti, mladým párům zařídit jejich významný den svatby. Mám zároveň z toho obavy, že vláda bude omezovat limitem počet svatebčanů, taneční zábava se může zrušit, pohyb osob přes hranice krajů jen s povolením, do 21h.nikdo nesmí ven apod.co už tu jednou bylo.Jde mi o to, že bych si musela na podnikání vzít úvěr, ale nemám jistotu kam současná covidová situace bude ve vývoji směřovat, jestli opět k dalším restrikcím omezujících ekonomické přežití firem.Rozmýšlím, jestli do toho vůbec jít nebo raději ještě s novým podnikáním v této napjaté době vyčkat až bude o něco lépe?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Svatby budou pořád, jak kreativní budete v případě nějakých omezeních, je na Vás. S velkou kreativitou si můžete rozjet slibný podnik i tak.

kveta*
hodnocení

Kamarád mi tvrdí, že více prosperovat budou pohřební služby, že nemohou zkrachovat zvláště v této době.

Květo, pohřebnictví nikdy nevymizí, bez toho se lidsto neobejde. Bez svateb lze žít i umřít. Přítel má pravdu.

To má sice pravdu, ale asi z toho podnikání chcete mít kromě peněz také nějakou radost, ne? Váháte mezi dvěma extrémy - bílou a černou.

kami123

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]